Műbél gyártás, nyomtatás, raffolás, élelmiszeripari csomagolóanyagok


Kalle Hungaria Kft.

Műbél gyártás, nyomtatás, raffolás, élelmiszeripari csomagolóanyagok


Cégünk a műbélgyártásban nagy hagyománnyal rendelkező Kalle GmbH leányvállalata, Magyarország első műbélgyártója. A Nalo műbelek évtizedek óta egyet jelentenek a magas minőséggel, folyamatos fejlesztés és sokoldalúság mellett, a piac igényeit kiszolgálva.

2010-ben bővítettük tevékenységünket a legkorszerűbb műbél nyomtatási technológia telepítésével, 8+8 színnyomó UV nyomdagép vásárlásával. Így a műbél gyártás és felülnyomás egy kézbe került, gyorsan és rugalmasan szolgálhatjuk a hazai élelmiszeripart.

TERMÉKEINK:
- Műbelek - széles termékválasztékunk minden élelmiszeripari burkolóanyagot felölel
- Fóliák - a görög Flexopack cég termékei bármilyen élelmiszer csomagolásához, különböző vastagságú (65-280 mikron) lágyfóliák
- Vákuumtasakok - jó záróképességi jellemzők és tetszetős optikai megjelenés, ideális a nyers és feldolgozott húsokhoz, sajtokhoz és különböző magokhoz, akár 140 mikron vastagságban is
- Vákuumzsugortasakok - kiváló zsugorodóképesség párosul a magas záróképességgel, vagy érleléshez a magas gázáteresztőképességgel, vagy csontos húsokhoz az átszakadás elleni védelemmel, strapabírósággal
- Fűszerek - a Lay Gewürze igényes termékkörében minden fűszert és adalékanyagot megtalálhat
- Marinolok - különleges ízesítésű, olajos fűszerkeverékek
- Fűszerkeverékek - termékspecifikus, komplett egységcsomagok
- Adalékanyagok - a technológiai célnak megfelelő, könnyen kezelhető összeállításban
- Éttermek és nagy-konyhák fűszerválasztéka - gyorsan elkészíthető mártások, levesek, szószok por alakú készítményei a kulináris élmények biztosításához

A Kalle Hungaria Kft. Minőség- és élelmiszer-biztonsági politika nyilatkozata

Társaságunk, a Kalle Hungaria Kft. vezetésének legfőbb célja, hogy az általunk illetve az anyavállalat által gyártott műbél valamint tasak, fólia, fűszerkeverék forgalmazási tevékenységünkkel a vonatkozó jogszabályi előírásoknak, élelmiszer-biztonsági, élelmiszer-higiéniai követelményeknek valamint a vevőink kinyilvánított és látens igényeinek a lehető legmagasabb színvonalon megfeleljünk.

Célkitűzéseink elérése érdekében az alábbiakat tesszük.

• Műbélgyártás, nyomtatás, raffolás, forgalmazás valamint fólia, tasak és fűszerkeverék kereskedelem tevékenységünkre kialakítjuk, bevezetjük, fenntartjuk, folyamatosan átvizsgáljuk és fejlesztjük az ISO 9001:2015 nemzetközi szabvány szerinti minőségirányítási, és az ISO 22000:2005 szabvány szerinti élelmiszer-biztonsági irányítási rendszert.

• A vevői megelégedettség növelése érdekében figyelemmel kísérjük termékeink felhasználását. A felhasználás során szerzett tapasztalatok, valamint a felmerülő észrevételek, javaslatok figyelembe vételével folyamatosan fejlesztjük minőség-, élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerünket.

• A vonatkozó jogszabályi követelményeknek eleget téve valamint a vevői igények figyelembe vételével folyamatosan fejlesztjük műbél termékeinket és műbélgyártási technológiánkat.

• Rendszeres képzéssel felkészítjük munkatársainkat arra, hogy a higiénikus és minőségi munkavégzés, a rendszeres önértékelés, a minőségjavításra és az élelmiszer-biztonságra irányuló kezdeményezés természetes igénnyé váljon szervezetünkben.

• Az erőforrások folyamatos átvizsgálásával és biztosításával megteremtjük a feltételeit a higiénikus élelmiszer burkolóanyag gyártásnak valamint a csomagolóanyagok és fűszerkeverékek tárolásának, forgalmazásának.

• A Minőség- és élelmiszer-biztonsági politikát és az ennek alapján kitűzött mérhető minőség- és élelmiszer-biztonsági célokat rendszeresen átvizsgáljuk és aktualizáljuk.

• Gondoskodunk a Minőség- és élelmiszer-biztonsági politika megfelelőségéről, folyamatos felügyeletéről, közzétételéről az érdekelt felek, munkatársak felé és hogy azt szervezetünk minden szintjén megértsék, elfogadják.

Budapest, 2017. 07. 03.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XX. kerület (Pesterzsébet), Zodony u. 3.
térkép »

Telefonszám:

06-1-815-2041

Fax szám:

06-1-455-0963

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum