Állatgyógyászati rendelő, patika és pet-shop


Primavet Kisállat-Rendelőintézet

Állatgyógyászati rendelő, patika és pet-shop


1990. szeptemberében a mai helyen kezdte meg működését Zsoldos László dr. vezetésével a kezdetekben a mainál kisebb területen működő rendelő. kb. 1995-re már kialakult a mai működésünkre jellemző helyzet: a saját beteganyagunk, és különböző műszeres vizsgálatra vagy műtétre, más állatorvos által beküldött beteganyag aránya kb. 2/3-1/3. Ez a betegküldéses rendszer jól működik, a diagnózis felállítása, vagy a műtét elvégzése után a beteget a hozzá közelebb rendelő, beutaló állatorvoshoz küldjük vissza jelentéssel, további kezelési javaslattal. Ma a rendelőintézetünkben évente kb. 3-4 ezer kisebb- nagyobb műtétet végzünk el, és emellett több ezer beteget kezelünk. Jelenleg 8 állatorvos dolgozik hosszabb-rövidebb munkaidőben nálunk, e kollégák között egy-egy szakterület specialistái is megtalálhatók.

Rendelőintézetünk segédszemélyzete is komolynak mondható: 4 szakápolónk, és egy műtősasszisztensünk, valamint takarítószemélyzetünk dolgozik azon, hogy az állatorvosok zökkenőmentesen tudjanak koncentrálni a lényegre: a beteg állatra.

Röntgen, ultrahang, endoszkópos vizsgálóberendezés, EKG, laboratóriumi vizsgálatok végzésének tág lehetősége az egyik oldalról, tizenöt állatszerető ember szaktudása a másik oldalról tette lehetővé, hogy praxisunk jól működjön.

2008 évben felújítottuk és részben automatizáltuk laboratóriumunkat. Munkába állítottunk egy vérképet értékelő automatát és egy új biokémiai vizsgálatokat végző automatát.

Intézetünkben kórházi kórtermek állnak rendelkezésre a beteg és intenzív, vagy hosszan tartó orvosi ellátásra szoruló állatok részére. A folyamatos betegellátás érdekében a hét minden napján nyitva tartunk, vasárnap 11 órában, de a hét minden további napján 14 órában állunk a betegek rendelkezésére.

Rendelőintézetünkben állatgyógyászati patika és pet-shop, tehát állattartással és az állatok etetésével összefüggő árukat árusító bolt is üzemel a nyitvatartási idő alatt, melyet néhány héten belül megújítva, megnagyobbítva, külön épületben, de a rendelőn keresztül elérhetően bocsájtunk az állattulajdonosok rendelkezésére.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XV. kerület, Rákos út 60.
térkép »

Telefonszám:

06/1/306-1364



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum