Parketta, padló burkolatok forgalmazása, kivitelezése, egyedi, intarzia parketta


KM Par-Ker Kft.

Parketta, padló burkolatok forgalmazása, kivitelezése, egyedi, intarzia parketta


A KM Par-Ker Kft. 1998. márciusában alakult családi vállalkozásként, 100%-ban magyar tulajdonú, melegpadló burkolási munkákra szakosodott Cég. A sokévnyi melegpadló burkolási tapasztalattal rendelkező, két testvérből álló vezetőség munkáját szorgalmas és rátermett munkatársak segítik.

Cégünk mára már a hazai melegburkoló cégek között meghatározó helyet foglal el. Működésünk során, szinte az ország minden pontján leraktuk már névjegyünket, ügyelve a minőségi munkavégzésre, úgy a 20 m2-es, mint a 20.000 m2-es munkák kivitelezésénél egyaránt.Követjük a megrendelői igények változását, munkatársainkat folyamatosan képezzük. Legfőbb célunk, hogy egy rugalmas, megrendelőkkel és kivitelezőkkel is jól együttműködő, ám gondolkodni tudó, igényes, pontos munkavégzéssel álljunk megrendelőink szolgálatába.

Eddigi tevékenységünk során több hazai fővállalkozás alvállalkozójaként vettünk részt. Munkáinkat megelőzően felméréseket készítünk, és teljes körű szaktanácsadással szolgálunk partnereink számára a felhasználandó termékekkel kapcsolatban, azok tulajdonságairól, felhasználási területéről, tartósságáról és esztétikumáról. Munkánkat a piacon megtalálható modern gépekkel végezzük, jelenleg 31 fős szakembergárdával. Megfelelő képesítésű szakembereink munkáit remek referencia kép- és címjegyzékkel, valamint garanciával tudjuk ajánlani.

Többek között irodaházakban, minisztériumokban, gyárakban, iskolákban, mozikban, szállodákban, éttermekben, lakóparkokban és magánlakásokban végeztünk aljzatkiegyenlítési, PVC, linóleum, szőnyegpadló és parketta fektetési munkákat.

Két bemutatótermünkben több száz melegpadló burkolási anyag mintája található gazdag szín-, forma- és méretválasztékban, mely hozzásegíti az érdeklődőket és a megrendelőket a minden igényt kielégítő alap- és segédanyag kiválasztásához.



   


Elérhetőségek:
Cím:

IV. kerület (Újpest), Baross utca 92-96.
térkép »

Telefonszám:

061 272 14 60

Fax szám:

061 272 1461

Telephelyek, üzletek:

1047 Budapest, Baross u. 92-96.
1117 Budapest, Szerémi út 7. (Aaron Parkett)



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum