Jogi tanácsadás, jogi képviselet, szerződések készítése, stb.


Gyimesi és Társa Ügyvédi Iroda

Jogi tanácsadás, jogi képviselet, szerződések készítése, stb.


A Gyimesi és Társa Ügyvédi Irodát Dr. Gyimesi Péter alapította 2005-ben. Dr. Molnár Beáta 2007 elején lett az iroda tagja.

Az ügyvédi iroda szolgáltatásait gazdasági társaságok, önkormányzatok és magánszemélyek részére, magyar és angol nyelven nyújtja.

SZOLGÁLTATÁSOK:

Az Iroda szolgáltatásai
- az ingatlanjog területén tanácsadás az ingatlanok hasznosítására, elidegenítésére, ill. megterhelésére irányuló szerződések véleményezése illetve elkészítése; az ügyfelek képviselete az ingatlanügyletekkel kapcsolatos tárgyalásokon, eljárásokban.

- a társasági jog területén tanácsadás a gazdasági társaságok alapításának, átalakulásának, megszűnésének, ill. társasági részesedések átruházásának feltételeivel kapcsolatban; az okiratok elkészítése; az ügyfelek képviselete cégeljárásokban.

- a gazdasági jog területén különösen a cégfelvásárlásokkal, projektek banki finanszírozásával, illetve építési beruházásokkal kapcsolatos jogi tanácsadásra, az ügyfelek képviseletére, valamint a szerződések elkészítésre terjednek ki.

- a szerzői jog területén különösen felhasználási. szerződések készítésére, véleményezésére valamint a szerzői jogi tárgyú perekben a jogi képviselet ellátására terjednek ki.

- a polgári jog és a munkajog területén egyaránt. kiterjednek a különböző szerződéstípusokkal (munkajogi, adásvételi, bérleti, kölcsön, letéti, vállalkozási, megbízási, házassági, stb.) kapcsolatos jogi tanácsadásra és okiratszerkesztésre.

- Az Iroda ellátja ügyfelei képviseletét a polgári jogi, közigazgatási jogi valamint munkajogi jogvitákban, a bírósági peres és nem peres valamint választottbírósági eljárásokban.

- helyi önkormányzatok részére egyéb szolgáltatásai mellett közreműködik önkormányzati normatervezetek előkészítésében, véleményezésében is.



   


Elérhetőségek:
Cím:

VII. kerület (Erzsébetváros), Dob utca 9.
térkép »

Telefonszám:

06/30/2576382, 06/20/9151510

Fax szám:

06/1/787-0719

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum