Irodaszerek forgalmazása


Bécsi Irodaker Kft.

Irodaszerek forgalmazása


A Bécsi Irodaker Kft, mely a Dudley Magyarország Kft. jogutódjaként működik, már 9 éve közel 300 budapesti és számtalan vidéki céggel valamint kis és nagyvállalkozóval áll kapcsolatban. Ezen belül 15-20 cégre tehető azon partnereink száma amelyek cégünknél a Kiemelt Partnerek közé tartoznak. Reményeink szerint a Kiemelt partnerek köre az Ön cégével is bővülni fog.

Értékesítési tevékenységünk a magyar piacon dinamikus növekedést mutat. Egy közel 100 m2alapterületű raktárral és 10 000 féle irodai kellékkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Célunk, hogy levegyük az Ön válláról az igényelt termékek felkutatásának feladatát, mellyel Ön időt, és pénzt takaríthat meg, másrészt az irodaszerek vállalati raktározásának költsége is jelentősen csökkenthető az Önökkel egyeztetett szállítási ütemterv segítségével. Katalógusunk, árlistánk, valamint munkatársaink segítőkészsége alapján az irodaszerek beszerzése csak egy telefonhívásába kerül.

Tevékenységünk nem korlátozódik csupán irodai kellékek kereskedelmére. Az irodák működtetésével járó problémákra magas szintű megoldást tudunk nyújtani, versenyképes áron. Standard irodai kellékeken, irodaszereken kívül bármilyen, első látásra lehetetlennek tűnő igényt is igyekszünk kielégíteni. Gyors és rugalmas szállítási rendszerünk és széleskörű termékválasztékunk mind az Ön munkáját segíti.



   


Elérhetőségek:
Cím:

IV. kerület (Újpest), Perényi Zsigmond utca 10.
térkép »

Telefonszám:

06/1/430-1040

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum