Pogi Bútorbolt

Szekrénysorok, konyhaszekrények, kisbútorok, étkezők, franciaágyak, ülőgarnitúrák forgalmazása


A Pogi Bútorbolt immár 11 éve áll a vásárlók rendelkezésére a Frangepán és a Reitter Ferenc utca sarkán. Ezen a csendes, ám igen jól megközelíthető XIII. kerületi környéken még legalább további tíz bútor üzletet találhat a lakberendezését bővíteni kívánó érdeklődő. Vevőink szokták is kérdezni: Nem rontja az üzletmenetet a konkurencia jelenléte? Erre viccesen csak azt szoktam mondani: Uram, a Wall Street-en is egymás mellett vannak a legnagyobb bankok! A piackereskedelem, - ami a vevőkért van - talán még jobban érvényesül ilyen környezetben.

Családi vállalkozásként még a 2000-es év nyarán kezdte el a testvérem az üzlet feltöltését. Kis idő múlva már azt is elmondhatta, hogy kezd kialakulni egy törzsvásárlói réteg. Jelenleg az üzletet 2003-tól, idestova 11 éve, egyéni vállalkozóként Én, Pogácsás István vezetem.

Kifejezetten a lakossági kiszolgálásra helyeztük a hangsúlyt, de néha közületi vásárlóink igényeinek is eleget teszünk. A 2011-as évben bővíteni kívánjuk termékskálánkat az irodai bútorok, berendezések terén is. Főbb profilunk a hazai gyártók által gyártott szekrénysorok, ülőgarnitúrák illetve kisbútorok, valamint konyhaszekrények és egyes elemek. Termékeink között szerepel még külföldi gyártók által gyártott - Lengyel, Német, Dél-kelet ázsiai bútorok is. Főleg megrendelésre gyártatjuk le vevőinknek a kívánt színű, kárpit mintájú bútorokat. Üzletünkben, ha nem is nagy tételben és választékban, de megtalálhatóak: szekrénysorok, konyhaszekrények, kisbútorok, étkezők, kárpitos termékek, többek között: francia ágyak, heverők, fotelok, puffok, kanapék, ülőgarnitúrák.

Nyitva tartás: H – P: 10 – 18, Szo.: 10 – 14



   


Elérhetőségek:
Cím:

XIII. kerület, Frangepán u. 81/b
térkép »

Telefonszám:

06/1/239-5960, 06/20/4347076

Fax szám:

06/1/239-5960



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum