Make-up, kreatív arcfestés, testfestés, airbrush, frizurakészítő, és maszkmester tanfolyamok, Egyéni sminktanácsadás


Budapesti Sminkiskola

Make-up, kreatív arcfestés, testfestés, airbrush, frizurakészítő, és maszkmester tanfolyamok, Egyéni sminktanácsadás


A Budapesti Sminkiskola az első sminkiskola Magyarországon, mely program-akkreditációs képzéssekkel rendelkezik.

A Budapesti Sminkiskolában elsajátíthatod a make-up, a testfestés, az airbrush, színházi és filmes hajmunkák, realisztikus sebek és pótrészek felhelyezésének legújabb technikáit. Újdonságok iránt elkötelezett iskolánk széleskörű és professzionális oktatást, szolgáltatást nyújt tanulói és partnerei számára.

A tematikák kidolgozásánál figyelembe vettük a szakma nemzetközi és hazai elvárásait, különös figyelmet fordítva arra, hogy a tanulók kis létszámú, legfeljebb két fős csoportbeosztásban tudjanak részt venni a foglalkozásokon. Fontos volt számunkra tananyagainak összeállításakor, hogy ne csak prezentáljuk, az eljárásokat, hanem minél több időt szánhassunk különböző technikák oktatók jelenlétében történő gyakorlására. Tanulóink a legújabb makeup és special effect technikákkal és anyagokkal ismerkedhetnek meg Iskolánkban. Oktatásaink során a felhasználásra kerülő anyagokat és eszközöket biztosítjuk hallgatóink számára, lehetőséget nyújtva ezzel, hogy olyan anyagismeretre tehessenek szert, mellyel a későbbiek során könnyen eligazodhatnak hazánban a nem forgalmazott márkák között is.

Iskolánk, egyedülálló módon, ingyenes tudásszint felmérő teszt segítségével lehetőséget kínál a már megszerzett tudás beszámítására. Felmérjük tanulóink erősségeit és gyengéit, hogy a legmegfelelőbb képzést nyújthassuk számukra.



   


Elérhetőségek:
Cím:

IX. kerület (Ferencváros), Soroksári út 48. 11.ép. 3.em. (Malomudvar)
térkép »

Telefonszám:

06/1/787-3575, 06/70/3199791



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum