Kozmetika, masszázs, szőrtelenítés, műköröm


Csia Fitness Bt. - Hypoxi Stúdió

Kozmetika, masszázs, szőrtelenítés, műköröm


2005. márc. 1-én nyitott üzletünk, először a 7. ker. Barcsay utcában működtünk, majd 2008 májustól a Dohány utcába költöztünk.

Bőrünk nem csak szervezetünk díszcsomagolása, hanem nagyon fontos feladatokat lát el. A legnagyobb érzékszervünk, működése szoros kapcsolatban áll az egész szervezet működésével. Természetesen védőréteget képez számos környezeti hatással szemben véd a sérülés ellen, a kóros sugaraktól, megelőzi a kiszáradást, véd a mikroorganizmusoktól, szabályozza a test hőmérsékletét és ingereket továbbít.
Esztétikai jelentősége rendkívüli. Nem csak a tapintás, érzékelés, hőszabályozás, védelem, a funkciója, hanem hogy a másik nemre vonzást gyakoroljon. Ez azért minden nő életében elég fontos momentum, és még nem is ejtettünk szót az egészségünkről. A felsorolt funkciók azt hiszem, egyértelműen magyarázzák, miért kell bőrünket óvnunk, ápolnunk, karban tartanunk, feszesítenünk testünkön is, egész életünk során!!!.

A Fitness Plusz elnevezést azért kapta üzletünk, mert azt tapasztaltam a csinos külső elérése érdekében nem elég az izomzat fejlesztése, illetve a cardio edzések, bár egy időben én is azt hittem, sporttal mindent meg lehet oldani. De rá kellett jönnöm ez nem így van.
Kozmetikai cégnél töltött 12 év és 6 éves aerobicedzői munkám alatt szerzett tapasztalatok során szembesültem azzal a ténnyel, hogy napi 2-3 órás tornával sem lehet sok esetben a kötőszövetünket karbantartani, cellulit mentesíteni, salaktalanítani, és vannak mozdíthatatlan makacs zsírpárnáink, (puklik), melyektől nem tudunk szabadulni akár mennyit tornázunk. (edzésnél az izomzathoz koncentrálódik a vérkeringés)
Ehhez kell valami plusz is... bőrünket, kötőszövetünket is edzeni, karbantartani, ápolni kell kívülről is és nem csak az arcunkon.

„Egy testünk van, törődjünk többet vele!”



   


Elérhetőségek:
Cím:

VII. kerület (Erzsébetváros), Dohány u. 59.
térkép »

Telefonszám:

06/30/2552170



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum