Sütőipari, cukrászipari és csokoládéipari alapanyagok gyártása


Puratos Hungary Kereskedelmi és Termelő ZRt.

Sütőipari, cukrászipari és csokoládéipari alapanyagok gyártása


A Puratos egy olyan nemzetközi vállalatcsoport, amely innovatív termékein keresztül a sütőipar, cukrászipar és csokoládéipar meghatározó szereplője. Ügyfeleink skálája rendkívül széles, a kézműves manufaktúrától az ipari nagyvállalaton át az élelmiszeripari szolgáltatást nyújtó kereskedőig minden technológiai és üzleti szektorból számos partnerrel dolgozunk együtt.

Szakértelem a sütő-, cukrász-, csokoládéiparban

Sütőipari termékskálánk

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a sütőipari gyártástechnológiák területén, és ez lehetővé teszi számunkra, hogy termékeink összetevőit saját magunk fejlesszük és gyártsuk. Főbb termékeink:
Kenyér tulajdonság javítók
Moduláris összetevőkből álló tulajdonság fokozó termékek
A kenyér ízét meghatározó, befolyásoló kovász készítmények
Tradicionális ízeket és kenyérjellemzőket biztosító termékek (O-tentic)
Kenyérkeverékek
Margarinok és speciális tulajdonsággal rendelkező zsírok
Enzimek és emulgeálószerek
és még számos termék ...
Cukrászipari termékskálánk

Termékeink között funkcionális kapcsolat áll fenn, amelyek egyedi kölcsönhatást teremtenek a belőlük készült termékek alakja, tölteléke, és külleme között.

Torta, piskóta, tészta keverékek
Puding krém kerevékek
Francia cukrászipai keverékek
Mousse és Bavarois keverékek
Gyümölcs és krémtöltelékek
Aromakészítmények
Felületi fények
Napon túli termékek
UHT különlegességek
és még számos más termék ...
Csokoládéipari termékskálánk

Csokoládé alapanyagok teljes választékát kínáljuk a pékek, cukrászok, és csokoládét készítő szakemberek számára.
A Belcolade által gyártott Valódi Belga Csokoládéktól kezdve, a világ különböző helyein gyártott csokoládéféleségeken át a mogyoró és mandula töltelékekig.
Választékunkban megtalálhatók a különböző földrajzi helyekről származó eredetszelektált, „fair trade”, és „organic” csokoládék is.
Valódi belga csokoládé
Csokoládéféleségek
Kakaós bevonók
Csokoládé, kakaó, mogyoró és mandula alapú töltelékek

Termékeinket 4 kontinensen, több mint 50 gyárban állítjuk elő, és több mint 100 országban működik aktív kereskedői hálózatunk. Világszerte 5600 munkatársunk segíti vevőink kiszolgálását nap mint nap. A vállalat globális működési stratégiájának meghatározása és koordinálása Belgium szívében, Brüsszel közelében történik.

A Puratos vállalat csaknem 100 éves múltra tekint vissza. A vállalat változatos és gazdag történetét, illetve magát a vállalatot is az 1919-es brüsszeli alapítástól kezdve napjainkig számos tehetséges szakember tudása, innováció iránti elköteleződése és ötletei alakították a ma ismert nemzetközi cégcsoporttá.

Kizárólag olyan termékeket fejlesztünk, gyártunk, és forgalmazunk, amelyek élelmiszer-biztonsági szempontból teljes mértékben megfelelnek egy adott ország vagy régió törvényi előírásainak, és lehetőség szerint meg is haladják azokat. Továbbá számunkra elsődleges szempont, hogy a munka és a képzések során egészséges és biztonságos munkakörnyezetet biztosítsunk minden munkatársunk, és valamennyi partner, alvállalkozó, és beszállító számára.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XI. kerület (Újbuda), Galvani u. 6.
térkép »

Telefonszám:

06/1/3827300

Fax szám:

06/1/2064111

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum