Festék, hidegburkoló anyagok forgalmazása és a kenhető textiltapéta gyártása


4 Stílus Festékbolt

Festék, hidegburkoló anyagok forgalmazása és a kenhető textiltapéta gyártása


A 4 Stílus Kft. 2007. december 13-án alakult hazai magánszemélyek alapításával. Habár cégünk alig 10 éve van piacon, dolgozóink, szakembereink és a cég vezetősége is több évtizedes építőipari múlttal rendelkezik.

Cégünk két fő profilja kezdetektől az építőanyag kereskedelem, ezen belül is a festék, hidegburkoló anyagok forgalmazása és a kenhető textiltapéta gyártása. Illetve tevékenységi körünkbe tartozik még az ingatlan hasznosítás, felújítás valamint nyomvonal jellegű építmények kivitelezése és karbantartása.

A Recitext® kenhető textiltapéta cégünk saját szabadalma, gyártása és piacra bocsátása a kezdetektől fogva fő feladatunkat alkotja.

Az elhúzódó építőipart sújtó válságtól függetlenül évről-évre növekvő árbevételt sikerül elérnünk. Ez főleg dolgozóink megbízható lelkiismeretes munkájának köszönhető, akik mindig is sajátjuk ként tekintettek cégünkre, szívüket és lelküket beleadva a munkába. Cégünknek fontos alapelve, hogy olyan munkahelyet teremtsen, ahol családias jellegű légkör veszi körbe, mind a dolgozóinkat, mind a hozzánk betérő vásárlóinkat. Vevőinket igyekszünk mindig jó hangulatúan és az igényeiknek legmegfelelőbb módon (gyorsan, alaposan, zökkenő mentesen) kiszolgálni.

A nagyobb kivitelezési munkáknál széleskörű jól képzett alvállalkozói körrel rendelkezünk. Beszállítóink jó minőségű, megbízható áruval látják el üzleteinket.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XXI. kerület (Csepel), Duna lejáró u. 13.
térkép »

Telefonszám:

+36-1-278-2196

Fax szám:

06-24-531931

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum