Cégünk Magyarország egyik meghatározó, import söröket forgalmazó vállalkozása


Liquid Gold Minőségi Import Sör Kis- és Nagykereskedés

Cégünk Magyarország egyik meghatározó, import söröket forgalmazó vállalkozása


A sör ideális társasági ital hétköznapokra és ünnepi alkalmakra egyaránt, és ma már egyre inkább alternatívája a gasztronómiában a bornak a legmagasabb szinten is. A sörök hihetetlenül széles íz skálája a biztosíték arra, hogy mindenki megtalálja a neki leginkább tetsző, ízlésének legmegfelelőbb söritalt, legyen szó pilseni típusúról, cseh lágerről, bajor búzasörről, angol felsőerjesztésű ale-ről, ír stoutról vagy éppen belga gyümölcsös lambicról.

Ráadásul azoknak sem kell lemondaniuk kedvenc italukról, akik valamilyen oknál fogva egyébként nem ihatnának sört. A Liquid Gold Kft. kínálatában a már klasszikusnak mondható alkoholmentes lágersörök mellett megtalálhatók az alkoholmentes búzasörök, valamint a diétás és gluténmentes sörök is.

A lényeg, ha sört iszunk – mindegy, hogy milyen típusút – mindig a minőséget válasszuk, az eredetit, ne pedig licencet, vagyis másolatot!

A Liquid Gold Kft. 1997-es megalakulásakor pontosan ezt tűzte ki céljául, hogy tradicionális minőségi söröket importáljon a termékek származási helyéről – az eredetiséget, a hagyományt hozzák el a magyar fogyasztóknak.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XI. kerület (Újbuda), Hunyadi J. u. 1.
térkép »

Telefonszám:

06/1/4630741

Fax szám:

06/1/4630742

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum