Electro, dance és techno zenék, italakciók. Privát Party terembérlés


Liget Club & Bar

Electro, dance és techno zenék, italakciók. Privát Party terembérlés


A Liget Club & Bar Budapest legnagyobb szórakozóhelye, mely 5 tánctérrel, 5 különböző zenei stílussal, egy különleges VIP teremmel, nyáron pedig egy hatalmas nyitott terasszal várja a bulik szerelmeseit. Folyamatos italakciók, exkluzív partyk, világszínvonalú hang- és fénytechnika és az ország legnépszerűbb lemezlovasai garantálják a szórakozást hétről hétre.


PRIVÁT SZÜLINAP, PRIVÁT PARTY, LEGÉNY-, LÁNYBÚCSÚ

Szeretnél egy óriásit bulizni a barátaiddal, összejönnétek egy fergeteges estére? Egy igazi nagyszabású Legény / Lánybúcsúra vágysz?

Foglald le LOUNGE termünket!
15 főtől mi biztosítjuk nektek a bár személyzetet és a zeneszolgáltatást, a többi már rajtatok múlik! Mindezt 35.000 forintos terembérleti díj (ez az összeg a rendezvény előtt fizetendő) és 3.500 forint/fő italfogyasztás ellenében vehetitek igénybe.

Foglald le VIP termünket!
15 főtől mi biztosítjuk nektek a bár személyzetet és a zeneszolgáltatást, továbbá a “Fogadalomról” és az “Oklevélről” is mi gondoskodunk. A többi már rajtatok múlik! Mindezt 25.000 forintos terembérleti díj (ez az összeg a rendezvény előtt fizetendő) és 5.000 forint/fő italfogyasztás ellenében vehetitek igénybe.



   


Elérhetőségek:
Cím:

X. kerület (Kőbánya), Népliget út 2.
térkép »

Telefonszám:

+36705275272

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum