Transzportbeton, előre kevert beton gyártása


Betonpartner Magyarország Ker. és Szolg. Kft.

Transzportbeton, előre kevert beton gyártása


Könnyűbeton:
Liapor vagy polisztirolgyöngy adalékanyaggal készülő betonok, különböző testsűrűséggel. Akár pumpálható minőségben is.

Normál beton:
CKT-tól akár C40/50 vagy afölötti szilárdsággal is. Pumpálható minőségben, bármilyen konzisztenciával és maximális szemnagysággal, továbbá szulfátálló cementtel is készíthető.

Egyéb betonok:
Különleges betonok speciális felhasználási területekre, mint például acél-, illetve műanyagszálas beton a vasalás kiváltására valamint a zsugorodási repedések ellen, bazaltbeton a kiemelkedő kopásállóság érdekében, szűrőbetonok stb.

Cégünk kizárólag minőségi, független laboratóriumok által vizsgált és folyamatosan ellenőrzött alapanyagokkal dolgozik (cement, adalékanyagok, adalékszerek, víz). A gyártás közben folyamatos belső minőségellenőrzést végzünk a friss és megszilárdult betonra vonatkozóan is.

A betonkeverést betontechnológus által készített, megbízható betonreceptek alapján végezzük, számítógép vezérelt keverőkkel, magasan képzett alkalmazottakkal. Minden betonüzemünk téliesített, így a minőségi betonkiadásnak az alacsony hőmérséklet sem lehet akadálya.

Fenti technológia az alkalmazott ISO 9001 minőségbiztosítási szabvány alapján folyamatosan dokumentált.

HDT betonadalékszer
A HDT cöbbcélú, többhatású betonadalékszer, mely a beton szerkezetekre ható környezeti tényezőkkel szembeni ellenállást javítja, így javasolt a használata mind transzportbeton, mind előregyártási területen. A HDT adalékszer betonjavító tulajdonságait számos kísérlet, vizsgálat és töb éves használati tapasztalat igazolja.



   


Elérhetőségek:
Cím:

X. kerület (Kőbánya), Zádor u. 3.
térkép »

Telefonszám:

06/1/433-4830, 06-30/678-1702

Fax szám:

06/1/348-1066

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum