Férfiruházat, zsinóros öltözetek készítése normál és extra méretben


Big Men Extra Férfiruházat

Férfiruházat, zsinóros öltözetek készítése normál és extra méretben


Cégünk fő profilja nagyméretű férfiruházat készítése, és árusítása. Főként a konzervatív, elegáns öltönyös megjelenés igényeit elégítjük ki. Emellett kaphatóak nadrágok (szövet, vászon, kord), ingek, sportruházat, és az idénynek megfelelő termékek (kabátok, bermudák, stb.).

Saját méretezésünk szerint dolgozunk, melyet hosszú évek tapasztalatai alapján, az igényeknek megfelelően alakítottunk ki. Lehetőség van konfekciónk –bizonyos kereteken belüli– egyéni finomítására megbeszélés alapján, ami egyedi szabást jelent, de nem mérték utáni szabósági jelleggel, és árral. Ez a megoldás módot ad arra, hogy az üzletben felpróbált próba darabon megbeszéljük a vevővel, hogy milyen változtatást javasolunk. Ezután az általa kiválasztott szövetből a ruhát elkészítjük, de az egyedi szabásért nem számítunk fel plusz díjat.

Nem feltétlenül szükséges rendelni, az üzletben kész darabok is vásárolhatóak. Széles választékot 106-os derékbőség felett tudunk mutatni, de kisebb méreteket is árusítunk, illetve készítünk.

Többnyire természetes anyagokból dolgozunk. Sportruházatnál a pamutot, szövetnadrágoknál, és öltönyöknél a gyapjút részesítjük előnyben. Figyelembe kell venni azonban, hogy bizonyos százalék arányú műszál a gyapjú jó tulajdonságaihoz még hozzáad (pl. kevésbé gyűrődik a ruha), ezért szívesen ajánljuk a jó minőségű, igényes, kevert szöveteket vásárlóinknak.

Előzetes megbeszélés (méret pontosítás) után hozott anyagot is feldolgozunk. Ballagási öltönyök készítését is vállaljuk, osztályoknak kedvezménnyel.

A nálunk vásárolt ruhákat díjtalanul méretre igazítjuk (nadrág alja, illetve zakó ujja leengedés vagy felhajtás).



   


Elérhetőségek:
Cím:

XVIII. kerület, Nefelejcs u. 86.
térkép »

Telefonszám:

06/1/2904876

Fax szám:

06/1/2904876

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum