A víz állapota alapvetően befolyásolja a közérzetet és a teljes ökoszisztéma fenntartását


Grander Vízélénkítés

A víz állapota alapvetően befolyásolja a közérzetet és a teljes ökoszisztéma fenntartását


A Grander-vízélénkítés egy olyan eljárás, amellyel a víz természetes módon ér el egy biológiailag értékes minőséget, amikor is olyan tulajdonságokra tesz szert, amelyeket a természet is diktál: Képes regenerálódni, öntisztulása javul, ellenállóbbá válik és tovább eltartható.
A Grander-vízélénkítők a vízvezetékrendszerbe beépítve fejtik ki hatásukat, teszik értékessé a vizet. A víz minőségbeli javulása a belső szerkezet eredeti rendjének és stabilitásának helyreállítása által.

Hogyan lesz a víz élénkített?

A Grander vízélénkítés az információátadás technológiája. A vízhez fizikálisan nem adunk hozzá semmit, és nem is veszünk el belőle semmit. Ami a különleges az eljárásban, hogy az ezen kezelés által élénkített víz olyan tulajdonságokra tesz szert, amelyekkel a természetben már csak kevés víz rendelkezik: rendkívül nagy ellenálló képessége lesz, amely megvédi a káros külső hatásoktól.

A vízmolekulák térbeli elrendeződése a mai vizekben véletlenszerű. Az élő víz azonban kitűnik magas szintű belső rendezettségével, szabályos klaszterszerkezetével.

Az információátadás ma még idegen fogalom, bár a homeopátiás gyógyszerek kapcsán már nálunk is terjed ez a nézet. Nagyon leegyszerűsítve: egy gyógyszert vízben feloldva és a kimutathatatlanságig hígítva már csak az „információja” marad meg a vízben, maga a vegyület nem. A gyógyszer így a szervezet vegyianyag-terhelése nélkül tudja kifejteni hatását, pusztán a gyógyító hatás információjával.

Amit konkrétan tudunk az információátadásról a vízélénkítés kapcsán: minden szilárd testnek, folyadéknak és gáznak a molekulái állandó rezgésben vannak. A vízmolekulának normál körülmények között alacsony, 7-8 Hz a rezgésszáma, míg az információs vízé több 100 e Hz tartományban mozog.
Ezt a rezgéskülönbséget „érzékeli” a kezelendő víz, és így „rázódik” helyre a vízszerkezet.



   


Elérhetőségek:
Cím:

IX. kerület (Ferencváros), Epreserdő u. 38.
térkép »

Telefonszám:

06/1/2806676

Fax szám:

06/1/2806676

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum