Számítástechnikai eszközök kereskedelme és szerviz szolgáltatások végzése.


HVC Computer

Számítástechnikai eszközök kereskedelme és szerviz szolgáltatások végzése.


Üzletünkben folyamatosan kaphatóak különböző, a számítástechnikával kapcsolatos termékek, szoftverek és kiegészítők. A forgalmazott, és rendelhető termékek száma meghaladja a 3000 darabot. Helyhiány miatt csak minimális készletet tartunk, elsősorban a szervíz kiszolgálására, de megrendelés esetén szinte minden terméket beszerzünk Önök részére a lehető legrövidebb időn belül.

Komplett számítógépek készítése a megrendelővel egyeztetett műszaki paraméterekkel, gyári garanciával. Elkészítési határidő: 24/48 óra.

Alkatrészbeszerzés: megrendeléstől számított 24 órán belüli határidővel.

Számítógép bővítés esetén lehetőség van a kiépített, és hibátlan állapotú részegységek átvételére. Ezek átvételi árai változóak, szükség esetén előzetesen kérjen árajánlatot.

Forgalmazunk továbbá használt, bevizsgált számítógépeket, és részegységeket is. Természetesen ezekre a termékekre is minimum 3 hónap garanciát biztosítunk.

Szerviz szolgáltatásunk keretén belül vállaljuk asztali számítógépek (PC), laptopok és táblagépek teljes körű javítását, legyen az hardveres vagy szoftveres hiba!

Munkavégzés helyszíne szervizünkben vagy lehetőség szerint akár az Ön otthonában (telephelyén) is!



   


Elérhetőségek:
Cím:

XVIII. kerület, Havanna u. 44.
térkép »

Telefonszám:

06/1/2903796

Fax szám:

06/1/2903796

E-mail cím:

info[kukac]hvc.hu

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum