Grafikai, webes, DTP, multimédia, 3D és videós szoftverek forgalmazása


Trans-Europe Zrt.

Grafikai, webes, DTP, multimédia, 3D és videós szoftverek forgalmazása


Cégünk, az Adobe szoftverház magyarországi disztibútora, termékeinek importőre. Az Adobe szoftverei számos területen jelentenek piacvezető megoldásokat, termékeit a legkülönbözőbb méretű és profillal rendelkező intézmények és vállalatok használják.

Legyen szó akár az irodai dokumentáció automatizálásáról és archiválásáról (Adobe Acrobat 9) egy portál elkészítéséről, kreatív- és marketing munkáról (Adobe Creative Suite 4) a Trans-Europe Kft. szoftverkínálatában biztosan fellelhető a legkorszerűbb megoldás.

Az országos lefedettséget biztosító, kiterjedt viszonteladói hálózattal rendelkező Trans-Europe Kft. végfelhasználói között a legnagyobb reklámügynökségek, nyomdák, webdesign stúdiók, bankok, egyetemek és közigazgatási intézmények és multinacionális cégek is szerepelnek.

A cég a szoftverek értékesítése mellett, oktatást, technikai szaktanácsadást is biztosít szolgáltatásként termékeihez, partnerei részére. Cégünk látja el a disztribútorként képviselt szoftverházak hazai marketingtevékenységét is (sajtókapcsolatok, hirdetések, promóciók, rendezvények szervezése).

Az általunk forgalmazott termékekről a www.szoftver.hu a www.acrobat.hu és a www.cs4info.hu portálon, a dvd.szoftver.hu oldalon illetve a www.szoftver.hu/viszonteladok hivatkozáson feltüntetett viszonteladói hálózaton keresztül tájékozódhat.



   


Elérhetőségek:
Cím:

II. kerület, Torockó u. 4. fszt. 1
térkép »

Telefonszám:

06/1/3920700

Fax szám:

06/1/3920719

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum