Alkotás Építő Szakipari Kft.

Mindennemű felújítási, átépítési munkák elvégzése


Cégünk 1982-ben kezdte meg működését 100 százalékos magyar tulajdonban a XIII. kerületben, Gazdasági munkaközösség formájában. Megalakulásunk óta folyamatosan bővítjük cégünket, mára már 16 főnek biztosítunk munkát. 1999. Május-tól munkánkat Korlátolt felelősségű társaságként folytatjuk.

Tevékenységi köreink közé tartoznak mindennemű felújítási, átépítési, frissítési munkák elvégzése. Évtizedes kapcsolataink vannak más szakmákat érintően, így bármilyen építőipari és szakipari tevékenységet generálkivitelezőként is vállalunk.

Ügyfélkörünk igen széles, átfogja az egyéni vállalkozói szférától a költségvetési intézményekig a gazdaság egész területét. Munkatársaink megbízható, jó szakemberek. Munkáink magas színvonalát garantálja, a jó minőségű, szabványnak megfelelő anyagok és felszerelések használata, valamint munkatársaink precíz munkája. Megbízóink és a Magyarországon működő hasonló érdekeltségi körbe tartozó vállalkozások között méltán vívtuk ki a kellő elismerést.

Célunk a gyors és szakszerű munkavégzés. Előnyünk, hogy termelő üzemekben és munkahelyeken a termelő munkák leállítása nélkül, azokat nem zavarva tudjuk munkánkat végezni.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XIII. kerület, Radnóti u. 24.
térkép »

Telefonszám:

06/1/2390106

Fax szám:

06/1/4520484

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum