Rapidus Optika, hogy tisztán lásson


Rapidus Optika

Rapidus Optika, hogy tisztán lásson


Cégünk közel húsz éve nyújtja szolgáltatásait magánembereknek és cégeknek országszerte. Kezdetben szemüvegkeretek nagykereskedelmével foglalkoztunk, ma azonban már sokkal többet nyújtunk ennél.

A hagyományos látszerész tevékenység természetesen profilunk egyik legfontosabb eleme, ahogyan a cégeknek nyújtott csoportos látásvizsgálat is. Üzleteinkben felnőtt és gyermek látásvizsgálatot is végzünk. Partnereink szolgálatára állunk egyedi, dioptriázható munkavédelmi szemüvegek készítésével is.

Vizsgálatainkat elvégezhetjük üzleteinkben, telepített helyszíni vizsgálókban, vagy akár mobil szűrőbuszunk segítségével is, amellyel bárhol nekiláthatunk a látásvizsgálatnak.

Helybe megyünk, hogy megvizsgálhassuk

A bonyolult céges vizsgálatokat megszervezzük és lebonyolítjuk, mozgó csapataink és speciálisan erre a célra tervezett buszunk segítségével a legnagyobb kényelmet biztosítjuk, országosan akár 3-4 helyen végezzük a vizsgálatokat egyszerre. Legnagyobb erősségünk, hogy csúcsmodern mobil szűrőbuszunk segítségével akár olyan helyszíneken is el tudjuk végezni a látásvizsgálatot, ahol ez másképp lehetetlennek tűnne. Ahol mások neki sem állnának a munkának, mert nem lehet helyszíni vizsgálót felállítani, mi könnyedén elvégezzük a szükséges vizsgálatot minden egyes kollégán, épp olyan pontosan és alaposan, mintha valamely üzletünkben kerülne arra sor.

Miden vizsgálatot szemészorvos vagy diplomás optometrista munkatársaink végeznek, majd a látszerész kollégáink a rendkívül gazdag választékból segítenek kiválasztani a megfelelő szemüveget.



   


Elérhetőségek:
Cím:

V. kerület (Belváros-Lipótváros), Váci utca 19-21. Millennium Center
térkép »

Telefonszám:

06/1/3183613

Fax szám:

06/1/3183613

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum