CNC forgácsolás, fémszerkezet gyártás


Nast Alkatrészgyártó Kft.

CNC forgácsolás, fémszerkezet gyártás


Cégünket 1989-ben alapította három jelenlegi tulajdonosa tömegközlekedési járművek alkatrészeinek gyártására és javítására. Kezdetekben kötöttpályás járművekhez szállítottunk elektromos részegységeket (érintkezőket, biztosítékokat és reléket), valamint komplett áramszedőket és alkatrészeit, illetve egyéb mechanikai és forgácsolt termékeket (kardán és fék főegységek).

Termelő tevékenységünk a CNC forgácsolási szakmára épül, ami a többi gyártó és összeszerelő részlegünkhöz szervesen kapcsolódik. Cégünk fokozatosan bővítette tevékenységét, a forgácsolási és mechanikai szerelőmunkák mellett az 1990-es években kárpitos és asztalos részleggel, továbbá lengéscsillapító javító egységgel bővültünk.

2003-tól fokozatosan áttértünk a korszerű CNC forgácsolási technológia alkalmazására, mely révén jelentősen növekedett kapacitásunk és a gyártható termékek köre, ezzel megteremtve a külföldi piacokra történő terjeszkedést. Jelenlegi öt eszterga gépünk és három megmunkáló központunk változatosan fedi le a megmunkálási tartományokat.

A kétezres évek közepétől magas minőségű kárpitos termékeket készítünk fitnesz-, orvosi- és rehabilitációs eszköz gyártók részére is, ez a tevékenység azóta vállalkozásunk kiemelt üzletága lett.

Társaságunk Európa egyik meghatározó tömegközlekedési ülésgyártójának, a STER Sp. z o. o. – nak a kizárólagos magyarországi képviselete, a cég többek között a Solaris és Volvo autóbusz-, valamint a Skoda és PESA villamos gyártóknak is szállít üléseket.

Az évtized végén részt vettünk több építőipari nagyberuházás kivitelezésében, ahol korlátok és egyéb fémszerkezeteket gyártását és felszerelését végeztük.

2015 évben jelentős beruházást végeztünk a kárpitos üzletágunkban, itt is bevezettük a CNC technológiát a szabászatban és korszerű ipari varrógépeket vásároltunk.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XII. kerület (Hegyvidék), Gárdi Jenő u. 39.
térkép »

Telefonszám:

(+36 1) 369-0473

E-mail cím:

info[kukac]nast.hu

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum