Fém felületkezelése -  elektrosztatikus porszórás


Porlakk Felületvédelmi Kft.

Fém felületkezelése - elektrosztatikus porszórás


Az elektrosztatikus porszórás (a fémtárgyak műanyag bevonattal történő ellátása) az ipar szinte minden területét érinti: a Porlakk Felületvédelmi Kft. főleg a szerelő-, gép-, élelmiszer- és feldolgozóipar termékeit látja el bevonattal, de a cég által porlakkozott alkatrészek, berendezések ismert hazai és külföldi benzinkutaknál, tömegközlekedési eszközökön, bankfiókokban, bevásárló központokban, éttermekben, színházakban, valamint irodaépületekben, iskolákban, lakásokban (konvektorok, radiátorok, fogasok, lámpatestek, bútorok) is gyakran feltűnnek.

Az előállított porszórás bevonat minősége megfelel az Európai Unió és az Amerikai Egyesült Államok idevágó szabványainak, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a Porlakk Felületvédelmi Kft. meghatározó vevői a cég által porlakkozott alkatrészeket, berendezéseket Ausztriába, Németországba és az USA-ba exportálják.

A német, ill. osztrák félnek az üzleti kapcsolatba vetett bizalmát és megelégedettségét pedig a több mint 10 éve tartó rendszeres és nagy mennyiségű szállítás támasztja alá. Az évtizedes együttműködések alapján kijelenthető, hogy az ügyfelek exportképességét nagymértékben növelte a magas minőségi paraméterekkel bíró bevonat.

A folyamatos technológiai fejlesztés ma már elengedhetetlen feltétele a minőség, és az eredményesség biztosításának. Meghatározó a cég életében az is, hogy sikerült egy olyan törzsgárdát kiépíteni, akik a szakmájukat alaposan ismerik, és lehet rájuk számítani, illetve a folyamatos szakmai képzés biztosítja a technológiák naprakész ismeretét. Mindez együttesen biztosítja a megfelelő szakmai színvonalat.

Büszkén mondhatjuk: ha egy megrendelő kipróbálja porszórás szolgáltatásunkat, visszajár hozzánk. A több mint 12 éve működő új üzem szinterezés technológiai feltételeibe sok év porszórási tapasztalatát sűrítettük össze. Porszórási technológiánk kialakításakor fontos szempont volt az is, hogy úgy feleljünk meg a környezetvédelmi követelményeknek, hogy ne csak a termékek porszórása során tartsuk be az előírásokat. Egyrészt a tartós bevonat biztosításával garantáljuk a hosszú ideig tartó rozsdamentességet, másrészt a porszórásásnál nem használunk ólmot és egyéb nehézfémeket. Korszerű, automata tisztítóberendezésekkel biztosítjuk, hogy a környezet- és légszennyezési szintünk mélyen alatta van a megengedett értéknek.



   


Elérhetőségek:
Cím:

IV. kerület (Újpest), Attila u. 156
térkép »

Telefonszám:

06/1/3904013

Fax szám:

06/1/3704655

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum