Állati eredetű melléktermék és hulladék kezelési szolgáltatás


Atevszolg Innovációs és Szolgáltató ZRt.

Állati eredetű melléktermék és hulladék kezelési szolgáltatás


ATEVSZOLG Innovációs és Szolgáltató Zrt-t az ATEV Zrt. hozta létre 1992-ben. Elsődleges feladata azon 2. és 3. kategóriájú állati eredetű melléktermékek kezelése, hasznosítása, amelyek nem illeszthetőek az ATEV Zrt. hagyományos – elsősorban takarmány-alapanyagelőállítás céljából üzemeltetett – technológiájába.

A Társaság legjelentősebb tevékenysége az állati eredetű melléktermékek kezelése, komposztálása, melyet a Dévaványai, Győri, Garéi, Hódmezővásárhelyi, Solti, Sombereki, illetve Magyarbólyi telephelyein folytat. A partneri és érdekeltségi kapcsolatok révén az állati eredetű melléktermékek szállítását és kezelését az egész ország területén meg tudjuk oldani. Az állati eredetű melléktermékek átvétele és kezelése mellett nem veszélyes hulladékok – elsősorban települési szennyvíztisztításból származó iszapok – komposztálásával is foglalkozunk.

Az ATEVSZOLG Zrt. a komposztálási tevékenységen kívül laboratóriumi szolgáltatást -takarmány, szennyvíz, szennyvíziszap, komposzt vizsgálatot – is végez, főleg az anyavállalat felé, illetve egyéb szerződéses kapcsolatban álló társaság részére.



   


Elérhetőségek:
Cím:

IX. kerület (Ferencváros), Illatos út 23
térkép »

Telefonszám:

06/1/3485180

Fax szám:

06/1/3782940

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum