Gépjármű értékesítés és javító- szolgáltatás teljes skálája


Mentes és Társai Kft.

Gépjármű értékesítés és javító- szolgáltatás teljes skálája


A cég megalapítása 1990-ben a jelenlegi telephelyünktől légvonalban mintegy egy kilométerre, a Deák Ferenc utcában történt. A szerviz, mely már akkor is alapvetően ©KODA típusokat javított, egy kétállásos javítóműhelyben tevékenykedett. Az autókereskedelem átalakulása következtében megalakultak a márkaimportőrök. Az importőrrel 1992 kötött szerződés alapján elindíthattuk ©KODA márkakereskedői tevékenységünket.

A Deák Ferenc utcai telephely szűkössége miatt szükségessé vált egy új telephely kialakítása. Ez az Attila utcában történt meg. A kétállásos bemutatóterem a Favorit, majd Felicia modellek mellett több érdekességnek is helyt adott, mint pl. Laurin & Klement veterán autó, vagy az MTX Favorit Cabriója.

Az Attila utcai telephelyen történő új gépkocsi értékesítés valamint az alkatrész kínálat megalapozta a cég hírnevét. Gondot jelentett viszont a kettéosztottság, hiszen a szerviz továbbra is a Deák Ferenc utcában működött.

1996-ban az Attila utcában megkezdődnek az első kapavágások az új bemutatóterem és szerviz építkezésén. Az i-re a pontot az 1996. évi teljesítményünkért elnyert az "Év ©KODA márkakereskedője" cím tette fel, mellyel az importőr jutalmazza meg az év legjobbját Magyarországon. A szervíz elérte kapacitásának felső határát, így az ott dolgozók is nagyon várták az új szerviz megnyitását.

Kereskedésünk eddigi törtnetének legnagyobb eseménye érkezett el a 97-es esztendőben, ez pedig az új bemutatóterem és szerviz megnyitása, mely nem csak számunkra, hanem ügyfeleink számára is mérföldkő lett, hiszen itt kultúráltabb körülmények között tudjuk fogadni Őket.

A vásárlói igények magasabb szintű teljesítésének igénye miatt a szerviz épületet kibővítettük egy lakatos-fényező műhellyel, ahol lehetőségünk van a legkorszerűbb technológiák alkalmazására a gépkocsik helyreállításához.

1999-ben harmadszor is elnyertük az "Év ©KODA márkakereskedője" címet. A 2000. év legnagyobb sikere a ©KODA gyár által adományozott "LEX Best Dealer" cím, melyet Európában kilenc márkakereskedő érdemelt ki, ezzel cégünk az európai legjobbak sorába emelkedett. Kereskedésünk számára ez az év sem telt el beruházás nélkül, hiszen megépült használtautó telepünk, mely Weltautó telephelyként is működik.

A ©koda márkaképviselet mellett Volkswagen márkaszerviz jogot is kaptunk.

Cégünk közel 4500 nm alapterületet foglal el, ahol is a gépjármű értékesítés és javító- szolgáltatás teljes skálájával rendelkezünk.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XIX. kerület (Kispest), Attila u.36-38.
térkép »

Telefonszám:

+36 1 280 7076

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum