Üzletközpont kb. 500 ingyenes parkolóhellyel, fedett csarnokokban, kb. 300 üzlettel


Sárkány-Center Ingatlanhasznosító és Üzemeltető Kft.

Üzletközpont kb. 500 ingyenes parkolóhellyel, fedett csarnokokban, kb. 300 üzlettel


A központ 2005. október 29-én nyitotta meg kapuit a volt BKG, azaz a Budapesti Kőolajipari Gépgyár területén, Budapesten a XVIII. kerület, Gyömrői út 79-83. szám alatt. A kerületben központi helyen található, hiszen egyaránt könnyű megközelíteni tömegközlekedéssel, autóval és vasúttal is. A városból érkező buszok megállói a bejárattól 50 m-en belül vannak, valamint a belváros felé a Budapest-Cegléd vasútvonal Pestszentlőrinci megállójától 500 m-re található az üzletközpont bejárata.

Kb. 500 ingyenes parkolóhellyel, fedett csarnokokban kb. 300 üzlettel várjuk a kedves vásárlókat az üzletközpont nyitva tartási ideje alatt minden nap 9-18 óráig.

Törekszünk arra, hogy az Önök igényeit minél jobban kielégítsük, ezért az üzletküzpontban a következő árucikkek és szolgáltatások közül választhat: női-férfi-gyermek ruha, cipő, fehérnemű, parfűm, háztartási cikkek, szőnyegek, vegyi áruk, édességek, ázsiai élelmiszer, informatikai szaküzlet, egzotikus háztartási cikkek, Aprócikkek áruháza, RS bútoráruház, Lottózó, Merlin szépségszalon, ázsiai éttermek valamint a Kölyökpark játszóház a gyerekeknek, ahol folyamatosan vannak rendezvények kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt.

Amennyiben Önt inkább a kiadó üzletek, raktárak vagy esetleg irodák érdekelnék, bővebb felvilágosításért érdeklődjön a honlapon feltüntetett elérhetőségek bármelyikén vagy a helyszínen a 29. irodaépület I. emeleti titkárságán.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XVIII. kerület, Gyömrői út 79-83
térkép »

Telefonszám:

06/1/2914093

Fax szám:

06/27/390073

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum