Számlázó és nyilvántartó rendszerek tervezése, kivitelezése. Számítógépek, alkatrészek, vonalkódtechnika


Beat-Soft

Számlázó és nyilvántartó rendszerek tervezése, kivitelezése. Számítógépek, alkatrészek, vonalkódtechnika


A Beat-Soft Bt. 2001 évben alakult. Cégünk főként szoftver kereskedelemmel foglalkozik, de fő szakterületünket kiegészítve hardverek forgalmazásával is bővítjük szolgáltatásainkat.

Két legfőbb termékünk az Ametiszt és a Zafir elnevezésű készletnyilvántartó rendszerek. Ezeket a szoftvereket 1997 óta folyamatosan fejlesztjük. Termékeink igen népszerűek és igen sok megelégedett ügyfelünk használja őket.

Annak érdekében, hogy ügyfeleink igényeit minél szélesebb körben tudjuk kielégíteni, ezért forgalmazunk mindenféle olyan eszközt és berendezést is, amelyre egy komplett modern nyilvántartórendszer kialakításához szükség lehet. Partnereink megvásárolhatnak tőlünk komplett számítógépeket, monitorokat, nyomtatókat és mindenféle vonalkódtechnikai készülékeket, kiegészítőket is.

Cégünk legfőbb célkitűzése, hogy az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokat olyan emberi, technikai háttérrel biztosítsuk, amely megkülönböztet bennünket az informatikai szférában. Alapvető célunk, hogy cégünk ügyintézése, az ügyfelek kiszolgálása a lehető leggördülékenyebb és legrugalmasabb legyen. Meggyőződésünk, hogy ez a jó partneri kapcsolat egyik kritériuma.

Stabil ügyfélkörünk nagyrészt személyes ajánlások révén alakult ki, s ez azt jelenti, hogy az egyéni tapasztalatokon alapuló hírnevünk többet ér bármilyen reklámnál. Ügyfeleink elégedettsége annak köszönhető, hogy máshogy működünk. Ügyfeleink bizalmának megtartására és növelésére elhivatottságot érzünk magunkban, amely folyamatos ösztönzést ad napi munkánk során. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani ügyfeleinknek akik eddig megtiszteltek bizalmukkal.



   


Elérhetőségek:
Cím:

III. kerület (Óbuda-Békásmegyer), Tímár utca 22. III.em./22.
térkép »

Telefonszám:

06-70-248-8028

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum