Fejéstechnológia, Istálló technológia, Tejfeldolgozó üzem berendezések


Milk Center Mezőgazdasági Kereskedelmi Kft.

Fejéstechnológia, Istálló technológia, Tejfeldolgozó üzem berendezések


A Milk Center Kft. egy 100%-ban magántulajdonú mezőgazdasági kereskedelmi kft. A cég 1991-től egyre bővülő tevékenységi körrel működik a tejtermelő tehenészetek kiszolgálására, melynek köszönhetően mára a Milk Center Kft. a teljes tejelő szarvasmarhatartás gépesítését, a gazdaságok mindenféle igényét - a tervezéstől kezdődően a szerviztevékenységgel bezárólag - ki tudja elégíteni.

A Milk Center Kft. alapítása óta fő tevékenységként fejőházak és istállók tervezésével és kivitelezésével, valamint annak szervízelésével foglalkozik.

A Milk Center Kft. megalakulásakor egy holland fejőgép típus forgalmazásával foglalkozott egészen 2006-ig. Ezalatt több, mint 50 db korszerű, nagyüzemi fejőházat épített, és 110 db etetőkocsit értékesített. Elmondható, hogy az együttműködés jegyében a magyarországi roto-fejőházak terén a legnagyobb referenciákkal bíró céggé nőtte ki magát. Természetesen a roto-rendszerű fejőházakon kívül számos, a kor igényeinek mindenben megfelelő fejőház is épült ezalatt. A Milk Center Kft. mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy erős, jólszervezett szerviz és alkatrész utánpótlási hátteret biztosítson partnerei számára. Mára országos lefedettségű szerviz hálózatot működtet, az ország különböző hat pontján. (Hálózati térkép - letöltések) A szerviz munkatársai kivétel nélkül a Milk Center Kft. saját alkalmazottai. A szervizes szakemberek rendszeres képzéséről a Milk Center Kft. az általa képviselt külföldi cégekkel rendszeresen gondoskodik. Az alkatrész ellátás biztosításáról egy központi és két regionális raktár és annak személyzete gondoskodik.

A Milk Center Kft. saját mérnökeinek bevonásával és jól ismert alvállalkozókkal végzi a fejőházak, istállók, zöldmezős beruházások vagy rekonstrukciós munkák tervezését és kivitelezését, 2007-től kezdődően a világ egyik legnagyobb cégével a GEA-WestfaliaSurge Gmbh-val együttműködésben. A fúziónak köszönhetően 2008-tól több magyarországi szarvasmarha telepet láttunk el GEA-WestfaliaSurge fejőberendezésekkel. Emellett istálló szerkezet és tartástechnológia területén egy több, mint 50 éve ezen a területen működő olasz céggel a Pignagnoli srl-lel állunk kapcsolatban, melynek termékei szintén kiváló minőségűek, állatjóléti szempontból is rendkívül kedvezőek.



   


Elérhetőségek:
Cím:

V. kerület (Belváros-Lipótváros), Falk Miksa u. 19.
térkép »

Telefonszám:

06/1/3023042

Fax szám:

06/1/3023047

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum