Eladó és kiadó ingatlanok közvetítése


Új Élet Ingatlaniroda

Eladó és kiadó ingatlanok közvetítése


Irodánk - az Új Élet Ingatlaniroda - a pesti kerületekben foglalkozik használt és új ingatlanok közvetítésével. Tapasztalt és kifejezetten segítőkész kollégáinknak és hatékony munkavégzésünknek köszönhetően elégedett ügyfeleink köre rohamosan bővül! Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ingatlana eladásában, vételében.

ELADÓKNAK
Az ingatlanját eladni szándékozó Ügyfeleinknek segítünk a hatékony értékesítésben, a Velük kötött Megbízási szerződéseink „nem kizárólagos”-ak!

VEVŐKNEK
Az ingatlant vásárolni szándékozó Ügyfeleinknek, minden kötelezettség nélkül, díjmentesen segítünk leendő otthonuk megtalálásában.

ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY (zöldkártya ingatlanhoz)
2012. január 1.-től a használt lakások adásvételénél is kötelező! Hívjon! Elkészítjük Önnek!

ÜGYVÉD - 0,7%
Megbízható ügyvédre van szüksége? Irodánk ügyvédje a vételár 0,7%-áért elkészíti az adásvételi szerződését. Ha kínálatunkból vásárol, akkor még ennél kedvezőbb is lehet ez a díj.

LAKÁSBIZTOSÍTÁS
Ingatlant vásárolt? Vagy a régi biztosítását lecserélné? A Magyarországon tevékenykedő összes biztosító ajánlatai közül kiválasztjuk Önnek az árban és a szolgáltatás minőségében a leginkább megfelelőt. Mindezt teljesen ingyen.

HITEL
Ha lehetséges, mi biztosan megoldjuk! Cégünk hiteltanácsadója - a velünk leszerződött - 23 bank ajánlata közül megtalálja Önnek – személyre szabottan - a legjobbat.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XIV. kerület (Zugló), Róna u. 143. fsz.3.
térkép »

Telefonszám:

+36 30 691 0408, +36 70 776 0606

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum