Személy és tehergépjárművekbe történő védelmi rendszerek beépítése


Westside MS

Személy és tehergépjárművekbe történő védelmi rendszerek beépítése


Védje autóját modern eszközökkel!
Az autójának minden tulajdonos a legjobbat szeretné biztosítani. Ez megnyilvánul abban, hogy olyan szervizbe viszi, ahol szakértő kezekre bízhatja, minőségi motorolajat tölt a motorba vagy megbízható autóvédelmi rendszerekkel szereli fel a járművet.

Az autóvédelem szó hallatán egyértelműen az autóriasztó jut legelőször eszünkbe. Ezek az eszközök kiemelt helyet foglalnak el azok a biztonsági rendszerek, amelyek időben jeleznek, ha illetéktelenek szeretnék használni az autót, megakadályozzák, hogy az autót eltulajdonítsák. Termékeink között nem csupán autóriasztókat talál, de egyéb eszközöket is, amelyek használatával megóvhatja autóját a balesetektől, sérülésektől. Kínálunk rablásgátlót, központi zárat és váltózárat, de műholdas járművédelmet is mozgósíthat, ha biztosra szeretne menni.

A leggyakorlottabb autósnak is szüksége van olyan segítségre a biztos navigáláshoz, amit a tolatóradar kínál vagy a lézerblokkoló. Ezen kívül ülésfűtéssel és multimédiás rendszerekkel is megtámogathatja autója extráit.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XI. kerület (Újbuda), Karinthy Frigyes út 17/A
térkép »

Telefonszám:

06-30-986-3197

Fax szám:

06/1/4645270

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum