Fodrászat, hajápolás, Kozmetika, Manikür, müköröm, kézápolás


Írisz Szépségszalon

Fodrászat, hajápolás, Kozmetika, Manikür, müköröm, kézápolás


Amikor megálmodtuk a szalonnyitás terveit, az elképzelésünk egy olyan szépségszalon kialakítása volt, ahol a szolgáltatások minősége, a kiszolgáló szakemberek szakmai felkészültsége, a hatékony kezelések, szolgáltatásaink elérhető árai és a kellemes környezet együtt visszatérő, elégedett vendégkört eredményez. Utazásra hívjuk vendégeinket: menedéket nyújtva a relaxáció és a jó közérzet birodalmában.

Fodrászat, hajápolás
A szépségszalonban az állandóan fejlődő vágási és hajkezelési technikákat alkalmazzuk. Vezető cégek professzionális anyagaival dolgozunk. Kollégáink folyamatos továbbképzése, a szakmai tanfolyamokon való részvétellel és az ott elért sikeres vizsgáikkal biztosított. Fodrászaink kezei által minőségi munka az eredmény! Vendégeink megelégedetten távoznak

Kozmetika
Arckezelés: Hatóanyagokban dús biolifting, tradicionális termékkel. Az érzékeny allergiás, irritált bőr gyengéd ápolása. A zsíros és vegyes bőr gyógyítása, ápolása. COCON-TERÁPIA: Stresszoldó kezelés masszázzsal.

Manikűr, műköröm, kézápolás
A megfelelő kéz- és körömápolás korunkban elengedhetetlen alapigény lett. A szép, ápolt kéz fontos része megjelenésünknek, meghatározó lehet abban is, hogy milyen kép alakul ki rólunk egy találkozáskor.



   


Elérhetőségek:
Cím:

II. kerület, Gárdonyi Géza u. 66.
térkép »

Telefonszám:

06/1/2009028

E-mail cím:



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum