Okleveles írásszakértő, bírósági ülnök, M.A.írásanalitikus, felnőttképzési szakértő, szakoktató, vizsgaelnök. Kézírás, aláírás, gépírás vizsgálata, magán-szakértői vélemény. Személyiségkép. Előzetes tanácsadás.


Gyulai Zsuzsanna - írásszakértő, grafológus

Okleveles írásszakértő, bírósági ülnök, M.A.írásanalitikus, felnőttképzési szakértő, szakoktató, vizsgaelnök. Kézírás, aláírás, gépírás vizsgálata, magán-szakértői vélemény. Személyiségkép. Előzetes tanácsadás.


SZOLGÁLTATÁSOK:

Kétsége támadt az irat vagy aláírás valódiságát illetően? Hamisítás vagy torzítás gyanúja merült fel?
Végrendeletek, szerződések, számlák, aláírások, kézírások, gépírások stb... valódiságának, torzításának vagy hamisságának vizsgálata, szakértői vélemények készítése, mely hivatalos eljárások során felhasználható.

Személyiségkép kézírás alapján az Ön által választott tulajdonságokkal, 15 éves gyakorlattal.

Grafológia, írásazonosítás, írásszakértés oktatás, tanfolyamok, vizsgára felkészítés.


BEMUTATKOZÁS:

Elköteleződésem az ÍRÁSHOZ még főiskolás koromban kezdődött. Diplomamunkámban (a Pécsi-JPTE-Egyetem kötelékeiben) a börtönben lévőket vizsgáltam a funkcionális analfabétizmus szempontjából. Ezt a munkát folytattam később az egyetemen is. Számtalan különleges írásminta és rajz került így a birtokomba. Ez a tény szinte kínálta a következő lépést - grafológus lettem.

Grafológiai szakterületeim: kriminálgrafológia, holisztikus grafológia, rajz- és firkaelemzés, dinamikus személyiségkép készítés, komplex tanácsadás, vizsgára felkészítés. Az írásszakértés egészében kiemelt szakterületem, úgy a gyakorlati munkában, mint az oktatásban.

2010 tavaszán a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem posztgraduális írásanalitika szakán fejeztem be tanulmányaimat és védtem diplomamunkámat a holisztikus szemléletmód témakörben.

Tagságaim:
- MÜE - Magyar Ülnöki Egyesület
- Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
- MAÍRT - Mai Magyar Írásszakértők Tudományos Társasága 2009
- MÍT - Magyar Írástanulmányi Társaság - 1995
- Magyar Kultúra Közvetítők Társasága - 1995   


Elérhetőségek:
Cím:

XX. kerület (Pesterzsébet), Előd utca 88/B
térkép »

Telefonszám:

+36 - 30 - 372 3550

Weboldal(ak):

Telephelyek, üzletek:

az ország egész területén


CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum