Mérnöki tevékenység, tanácsadás


Finta és Társai Építész Studio Kft.

Mérnöki tevékenység, tanácsadás


A Finta és Társai Építész Stúdió 1995 januárja óta dolgozik ezen a néven, önálló cégként. Szervezeti – de „szellemi” értelemben is elődjének tekinthető az 1966-ban megalakult építész műterem, amely egy nagy állami cégen belül, de jelentős önállósággal működött – Dr. Finta József építész vezetésével. A generáltervezéssel, ill. építészeti és belsőépítészeti tervezésekkel foglalkozó stúdió 1995-ös, 15 fős induló létszáma az elmúlt évtizedekben szerzett jelentős piaci részesedésének megfelelően megnőtt – így ma már középvállalatokra jellemző struktúrában és hatékonysággal működik.

Építészirodánk olyan állandó szaktervezői kapcsolatokkal rendelkezik, amely mérete és felkészültsége alapján alkalmassá teszi bármely léptékű és funkciójú épület komplex megtervezésére. Külföldön és itthon megépült épületeink közül kiemelkedőek szálloda és irodaház tervezéseink, de jelentős referenciákkal rendelkezünk nagy méretű középületek terén is.

A STÚDIÓ fontos feladatának tekinti, hogy olyan építészetet képviseljen, amely szellemében egyazon súllyal magyar, közép-európai és európai, mindemellett pedig világszínvonalú építész-technikákat alkalmazzon megrendelőink szolgálatában. Olyan épületeket kívánunk tervezni, amelyek vitathatatlan korszerűségük mellett is időtállóak lesznek, s amelyek a napi divatokon túlmutatóan, mindig a beléjük kerülő emberi “életek”, a mindenkori használat igényeit szolgálják.



   


Elérhetőségek:
Cím:

V. kerület (Belváros-Lipótváros), Szent István krt. 11
térkép »

Telefonszám:

+36 1 374 3377

Fax szám:

+36 1 374 3308

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum