Minden típusú felvonó, mozgólépcső és mozgójárda tervezése, szállítása és beszerelése


Schindler Hungária Lift és Mozgólépcső Kft.

Minden típusú felvonó, mozgólépcső és mozgójárda tervezése, szállítása és beszerelése


A Schindler Európában a legnagyobb, a világon pedig a második legnagyobb felvonógyártó és forgalmazó cég, ugyanakkor a világ első számú mozgólépcső és mozgójárda szállítója is egyben. A Schindler Konszern 1874-ben kezdte meg működését a svájci Lucernben. Ma már a Schindler Konszern a világ több mint 100 országában van jelen, és nyújt magas színvonalú, minőségi szolgáltatást.

Magyarországon a Schindler cég termékeivel 1971-től van jelen a piacon. A 70-es, 80-as években több ezer, a Ganz-Mávag által gyártott Schindler felvonó került legyártásra licenc szerződés alapján. Majd 1990-től a Schindler Konszern már saját leányvállalattal rendelkezett hazánkban Schindler Hungária Lift és Mozgólépcső Kft. néven.

A Schindler Hungária Kft. minden típusú felvonó, mozgólépcső és mozgójárda tervezését, szállítását és beszerelését vállalja. A termékek a Schindler Konszern nyugat-európai üzemeiben készülnek, melyek minőségét a Schindler Konszernen belül általánosan megkövetelt teljes körű minőségbiztosítási rendszer (TQM) szavatolja. Emellett a Schindler által szállított berendezések mindegyike megfelel az európai és magyarországi szabványoknak és biztonsági előírásoknak is.A Schindler Konszern a nemzetközi piacon megbízhatóságáról és kitűnő minőségi szolgáltatásáról ismert.

A Schindler Hungária Kft. székhelye Budapesten található, de ezen kívül két nagyobb kirendeltséggel is rendelkezik vidéken, melyek átfogják az egész országot. 24 órás diszpécser szolgálata és országos szerviz-hálózata révén könnyű hozzáférést biztosít az ország minden táján.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XI. kerület (Újbuda), Budafoki út 60
térkép »

Telefonszám:

06/1/2069001

Fax szám:

06/1/2069005

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum