Csoportos és egyéni nyelvtanfolyamok, ingyenes on-line szintfelmérés és anyanyelvi klubok


Ring Nyelvstúdió (Ringroup Oktató Kft.)

Csoportos és egyéni nyelvtanfolyamok, ingyenes on-line szintfelmérés és anyanyelvi klubok


A Ring Csoport olyan egyedülálló komplex szolgáltatást nyújt, melyek segítségével mindenki képezheti és fejlesztheti magát vagy munkatársait. Képzéseink között 15 éves kortól mindenki megtalálja élethelyzetének, igényeinek és a munkaerőpiac elvárásainak megfelelőt, akár iskolarendszerű akár tanfolyami képzés keretei között szeretne tanulni.

Nyelvstúdiónk teljes körű nyelvoktatási szolgáltatást nyújt, legyen szó bármilyen nyelvről vagy igényről. Tréningeinken és előadásainkon évek óta eredményesen vesznek részt vállalati ügyfeleink, akikkel tanácsadási területen is sikeresen működünk együtt.

Hitvallásunk, hogy az egyetlen örök érték a tudás, az ember pedig túlságosan nagyszerű ahhoz, hogy ne aknázza ki minden időben lehetőségeit. A tudást életünk, szakmánk, kényelmünk és jólétünk szolgálatába állíthatjuk, ha nem vagyunk kishitűek magunkkal szemben. Kiváló tanáraink, előadóink és trénereink tudásuk legjavát adják át tanulóinknak és ügyfeleinknek. Intézményünk 2003 óta akkreditált, azaz szigorú szakmai és minőségi követelmények felel meg.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XI. kerület (Újbuda), Vahot u. 6.
térkép »

Telefonszám:

06/1/3862643

Fax szám:

06/1/3862643



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum