Pszicho-Edukációs Műhely

Kineziológiai terápiák, Családállítás, Villámolvasás oktatása, Szakrális körtánc, Gold-Zumba


Nevem Farkas Lászlóné szül Horváth Erzsébet a Reform Régió Egészségnevelő Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesület elnöke és a Prevenko Bt ügyvezető igazgatója vagyok.

Kineziológusi tevékenységemet a Prevenko Bt keretein belül végzem 1991-től működöm, azelőtt pedig pedagógusként dolgoztam. Mára az egyik legtapasztaltabb okleveles mentálhigiénés kineziológus, villámolvasást oktató pedagógus, Hellinger családállító, Kapcsolat teremtő Gyógyítással foglalkozó segítő lettem.

A”Brain Gym” kivételével az alábbi kineziológia módszereket maguktól a MEGALKOTÓITÓL TANULTAM!

1 “Three in One Concepts”, Három az egyben (Egy agy) módszer,
2 “Touch for Health” Gyógyító érintést,
3 “AFT” kineziológiai ágak
4 “Hellinger Családállítás kineziológiával ötvözve”
5 “Stressz Release”, Vellnes Kineziológia
6 “Biokinetika
7 “Csakrák energetikai kiegyensúlyozása”
8 “Brain Gym”, Agytorna
9. Kapcsolatteremtő Gyógyítás Dr.Eric Pearl
10. Sportkineziológia

A kineziológiai oldásaim RÖVID IDŐ ALATT segítenek abban, hogy tisztázni tudja, majd MEGOLDJA, azt konfliktust, vagy téves gondolkodásmódot, negatív érzelmet amely a stresszt, traumát, tragédiát kiváltotta.

Megkaptam a tradicionális USUI REIKI mesteri beavatást, használom a pszichotronikát, az NLP, és az agykontroll módszereit. Terápiáiban komplexen alkalmazom a SOTE mentálhygiénés szakán elsajátított metodikákat, a Rogersi pszichológiát, valamint Dr.Marssall Rosenberg erőszakmentes kommunikációját is.

Kineziológiai foglalkozás, egy témára általában 1 max 4 alkalommal történik. Ha a 4 alkalommal sem történik meg a elvárható javulás akkor, más terápiát javasolok.

A kineziológusi tevékenységgel tökéletes harmóniát egységet alkot Tánc és mozgás terápia, mely a testtudatosságon túl, a tánclépések és a zene kombinációjával valamint az agy -izom kapcsolaton alapuló oldódásokon keresztüli koordináció fejlesztésén túl, tökéletes nonverbális segítséget nyújt a csoportban lévőknek. Ebben a szemléletmódban vezetem a SZAKRÁLIS KÖRTÁNC foglalkozásaimat.

De ugyan ez a szemlélet mód van jelen GOLD-ZUMBA foglalkozásaimon is amely a Zumba Fitness olyan Speciális ága amelyet kifejezetten az Időseknek, túlsúlyosaknak, a mozgásukban egészségükben sérülteknek pl. kerekesszékes vagy rákbeteg embertársaimnak terápiás szemléletmódban állítottak össze.



   


Elérhetőségek:
Cím:

V. kerület (Belváros-Lipótváros), Kossuth Lajos u. 11.
térkép »

Telefonszám:

06/1/291-3202, 06/30/99-64-166

Fax szám:

06/1/291-3202

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum