Teljes körű fogászati ellátás


MXDent Fogászati rendelő

Teljes körű fogászati ellátás


Esztétikus fogtömés
Esztétikus („fehér”) fogtömésekhez rendelőnkben kompozit, kompomer és üvegionomer típusú anyagokat használunk. Melyek az esztétikai igényeket tökéletesen kielégítik. Színük a fog színével megegyezik. Ezt a fogszínt mindig fogszínkulcs segítségével választjuk ki. Az anyag megkeményedését fotopolimerizációs lámpa használatával érjük el. Az így elkészült tömés azonnal terhelhető, használható.

Fémmentes Cirkónium fogpótlás
Fogászati rendelőnk mostanra igen népszerűvé vált fémmentes fogpótlása, a számítógépes vezérléssel készülő cirkonium-dioxid korona, híd. Időtálló, pontosan illeszkedő megoldásra vágyik, akkor ezt javasoljuk Önnek!

Biztonságos rendelői fogfehérítés
Az arca legmeghatározóbb részei a szemek és a fogak: egy magabiztos és szép mosoly rögtön magára vonja a tekintetet. Az egészséges, ragyogó fehér fogaknak köszönhetően magabiztosabbá válik, és így bizalmat ébreszt másokban is. Mindössze 1 alkalommal 3* 20 perc szükséges a kezeléshez, ezalatt kék fénnyel világítjuk meg a fogait, amit előtte beecsetelünk Hellerdent® fogfehérítő géllel.

Implantáció, fogbeültetés
A foghiány idővel rosszabb táplálkozáshoz, és ezáltal gyakran gyomorpanaszokhoz, emésztési problémákhoz vezethet . Emellett a hiányzó fog helyén lévő csontveszteség miatt a többi fog „elvándorol”, elmozdul, megdől a rágóerő iránya szerint. Ezért érdemes a foghúzást követően kis idő elteltével a hiányzó fogakat pótolni, ez sok esetben csak implantációval lehetséges.



   


Elérhetőségek:
Cím:

II. kerület, Margit krt. 50-52. II./4.
térkép »

Telefonszám:

06/1/2018409

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum