Festékek, vegyi áruk, üvegszövet-és üvegfátyol tapéták és hőszigetelő rendszerek szaküzlete


Teddy Panni+1 Kft.

Festékek, vegyi áruk, üvegszövet-és üvegfátyol tapéták és hőszigetelő rendszerek szaküzlete


Családi vállalkozásunk 20 éve működik a VIII. kerületben, a Mária utcában. Fő profilunk festékek és más bevonatok kereskedelme, de ezek mellett természetesen a kivitelezéshez szükséges nélkülözhetetlen eszközöket is megtalálja üzletünkben. Nálunk vásárolt festékeinkre számítógépes színkeveréssel állunk kedves vásárlóink szolgálatára./ Supralux, Trilak, Caparol/.5

Cégvezetőnk, Pannika szakmai tapasztalata több mint 40 éves. Emiatt számos, munkáját magasszínvonalon végző, szakmai berkekben is elismert festő és építész kollégát tudhatunk rendszeres, visszajáró vásárlóink között. Az évek során az udvarias, hozzáértő kiszolgálás eredményeképpen egyre többször kérik segítségünket a lakosság köréből is, és sokukat immár törzsevőink között tarthatjuk számon.

Szolgáltatásaink között házhoz szállítás is szerepel. Amennyiben pedig árajánlatra, szakmai segítségre vagy tanácsra van szüksége, jöjjön bátran, vagy vegye fel a kapcsolatot velünk Web oldalunkon keresztül.
Árajánlatunk elfogadása esetén, megegyezésünk után akár otthonában, vagy a munkaterületen is kifizetheti a számlát!

Nyitvatartásunkat vevőink igénye alapján alakítottuk ki az évek során, így hétvégén, szombaton és vasárnap is szeretettel várjuk Önt.



   


Elérhetőségek:
Cím:

VIII. kerület (Józsefváros), Mária u. 36.
térkép »

Telefonszám:

06/1/338-4464

Fax szám:

06/1/338-4464

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum