Match és bojlis horgászathoz kapcsolódó termékek, horgászbot, orsó, horog és egyéb horgász kellékek széles kínálata


Keleti Horgászbolt

Match és bojlis horgászathoz kapcsolódó termékek, horgászbot, orsó, horog és egyéb horgász kellékek széles kínálata


Családi vállalkozásunk hazai viszonylatban már komoly múlttal rendelkezik, a Keleti Horgászbolt név Budapesten, a régi pecások és a horgászat kedvelői körében biztos ismerősen cseng.

A történet 1982-ben kezdődött, amikor is Soroksáron megnyílt a Sori-Hori Horgászbolt. Már akkor is a Vevők egyéni igényeire való különös érzékenység, illetve egyfajta minőségi filozófia jellemezte munkánkat. A Soroksáron végzett munka sikere 1996-ban teljesedett ki, amikor Budapest szívében megnyitottuk a Keleti Horgászboltot is.

A match és bojlis horgászathoz kapcsolódó termékek, horgászbot, orsó, horog és egyéb horgász kellékek széles kínálata elérhető horgászboltunk választékában.

2011 újra a fejlődés, a vállalkozás éve: a Sori-Hori új, nagyobb és szebb telephelyre költözött, idén a Keleti Horgászbolt pedig megnyitja kapuit a világhálón böngésző horgászok számára is.

A vállalkozás, mely kis- és nagykereskedésként is működik, jelenleg 10 főnek biztosít megélhetést. Mindannyian azon dolgozunk, hogy vásárlását élménnyé, a Keleti Horgászbolt márkanevet a megbízhatóság szinonimájává tegyük!



   


Elérhetőségek:
Cím:

VII. kerület (Erzsébetváros), Garay utca 20.
térkép »

Telefonszám:

+36-1-3423385

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum