14 éve működő horgászbolt, nagy választékkal, újdonságok, akciók, szakmai segítség


Horgász-Zóna Pest

14 éve működő horgászbolt, nagy választékkal, újdonságok, akciók, szakmai segítség


Már 14 éve működik a horgászbolt ezen a helyen, kicsit több, mint 100 négyzetméteren.

Cégünk 2009 áprilisától vette át és alakította ki a sokmárkás kínálatot, amelyben éppúgy megtalálják a számításukat a dunai pecások, mint a bojlis és a feeder vagy matchbotos módszer rajongói is.

Újdonságok, akciók, szakmai segítség, állami- és területi jegyek, és még a www.horgasz-zona.hu horgász webáruház teljes kínálata is a rendelkezésedre áll! A webáruház óriási kínálatából bármi rendelhető szállítási költség nélkül az üzletünkbe!

Az üzletvezető Nagy Róbert, gyerekkora óta horgászik. Családi hagyomány ez, apáról fiúra szállt sok sok felmenőn keresztül. Valljuk: a vízpart, a természet szeretete éppúgy a horgász-hobby része, mint a halfogás, becserkészés öröme.

A mai horgászcikk dömping áttekinthetetlen kínálata azonban arra is felhívja a figyelmet: a horgászat szakmai is, szaktudás szükséges! Reméljük, ezen a téren rengeteget tudunk segíteni, hisz napi szinten ez a munkánk legfontosabb része: követni és válogatni a gyártók évről évre megújuló árucikk kínálatát.

A szakszerű kiszolgálás alapvető része a kezdő pecások minden igényt kielégítő kiszolgálása, sok horgász indult el először a mi segítségünkkel.

Ha teheted, gyere be és ismerkedj meg velünk és a kínálattal!



   


Elérhetőségek:
Cím:

XIII. kerület, Gyöngyösi sétány 8.
térkép »

Telefonszám:

(06-1) 239-0373

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum