Közel 1200 m2-es bababolt, ahol minden megtalálható, amire a babának, a mamának és a papának szüksége van.


Mini-Manó Babacentrum

Közel 1200 m2-es bababolt, ahol minden megtalálható, amire a babának, a mamának és a papának szüksége van.


Bababoltunk története 1996-ban indul a békásmegyeri lakótelepről, egy használt ruha adás-vétellel foglalkozó kis boltból. A nagy érdeklődésre való tekintettel 1997 tavaszán hasonló bababoltot nyitottunk Rákoskeresztúron, az Újlak utcai lakótelepen. Itt kiegészítésként már új termékeket is árultunk.

További terjeszkedésként 1999-ben megnyitottuk Zuglóban, a RO-KA udvarban (jelenleg Király Udvar), 50 nm-en a Mini Manó Babacentrumot, zömében új babafelszerelést és kiegészítésként használt termékeket árusító bababoltot. A vásárlói igények változásaihoz igazodva keresztúri bababoltunkban felhagytunk a babaruhák adás-vételével és csak új ruhákkal foglalkoztunk.

Zuglóban a folyamatos bővítések eredményeképpen 2006. tavaszától már 650 m2-en, 2008-tól több, mint 1000 m2-en, egyre bővülő választékkal és berendezett babaszobákkal várjuk a Vásárlóinkat babaáruházunkban.

Mottónk: "Olyan üzletet építs, ahol Te is szívesen vásárolnál!" Ezt tartjuk szem előtt, folyamatosan bővítjük tudásunkat, hogy Vásárlóinkat teljes körűen tudjuk kiszolgálni. Üzletpolitikánkhoz az is hozzátartozik, hogy a vásárlási szándék nélkül érkezőket is szívesen látjuk el tanácsokkal. Az árversenyben igyekszünk az élen maradni és árainkat úgy képezni, hogy mindenki megtalálja a pénztárcájának megfelelő bébitermékeket.

A biztonsági autós gyermekülésekre különösen nagy gondot fordítunk: az autós magazinok ide vonatkozó tesztjeit folyamatosan figyelemmel kísérjük, hogy mindenkinek az optimálisat ajánlhassuk a kiválasztásnál.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XIV. kerület (Zugló), Nagy Lajos király útja 112.
térkép »

Telefonszám:

(061)-251-3126, (061)-220-2056

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum