Kézzel készített kényelmes, elegáns és tartós cipők Budapestről


Vass Shoes

Kézzel készített kényelmes, elegáns és tartós cipők Budapestről


A Vass Cipő alapítója és vezetője, Vass László 1978-ban alapította cégét. Mivel a cipészeknek azon nemzedékéhez tartozik, amelynek volt bátorsága és energiája visszatérni a mesterség gyökereihez, Vass úr felélesztette a szakma gazdag hagyományait, hogy egy új korban új lendületet adjon a cipőkészítés művészetének.

Legfőbb célunk, hogy készen, illetve méret után olyan különféle stílusú, formájú és színű cipőket készítsünk, amelyek a lehető legkényelmesebbek, elegánsak és tartósak. Évszázadokkal ezelőtt is használt, különleges cipészszerszámokkal, több száz aprólékos művelettel készítjük cipőinket.

Elvünk, hogy sosem engedünk a kifogástalan minőségből. Ennek köszönhetően a világ minden tájáról érkeznek hozzánk vásárlóink, hogy egyedülálló karakterű, kézzel varrott kollekciónkból válasszanak.

Üzletünkben igény szerint méret után is készítünk cipőt. A kívánt kézi készítésű cipőt hat héten belül elkészítjük, majd értesítjük a vevőt, és várjuk üzletünkben, hogy első pár méretes cipőjét személyesen felpróbálva közösen győződjünk meg munkánk eredményéről.



   


Elérhetőségek:
Cím:

V. kerület (Belváros-Lipótváros), Haris köz 2. - 6.
térkép »

Telefonszám:

+36-1 780-7418

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum