kifestek.hu

Szobafestés, mázolás, tapétázást, gipszkarton szerelés és egyéb lakásfelújítással kapcsolatos munkálatok


Kedvező árakkal vállalunk Budapest és környékén szobafestést, mázolást és tapétázást, továbbá gipszkarton szerelést és egyéb lakásfelújítással kapcsolatos munkálatokat.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk kültéri és beltéri felületek felújításában, szebbé tételében.
Szobafestés, mázolás, tapétázás, homlokzatfestés, falak, ajtók, ablakkeretek renoválása, festése. Gipszkartonozás, álmennyezet készítés, rejtett világítás kialakítás. Nyílászárók bontása és cseréje. Gipszkarton polcok készítése, dekorációs díszítések.

Vállaljuk, hogy otthonát olyanná varázsoljuk, ahogyan Ön megálmodta. A mai világban a szobafestő szakmában is elengedhetetlen a gyors, egyben minőségi munka kivitelezése. Mi is erre törekszünk! Célunk az, hogy Ön elégedett legyen a munkánkkal és problémamentesen megoldjuk az elképzeléseit, igényeit. Több éves tapasztalat áll mögöttünk és ezt felhasználjuk, hogy minőségi munkát végezzünk.

Sok gondot szokott okozni a festés után maradt festék foltok feltakarítása? Mi erre is ügyelünk. A bútorokat letakarjuk, a padlót megóvjuk! A festékcseppeket felmossuk. Magunk után tisztaságot és rendet hagyunk. Ezzel is megkönnyítve az ön dolgát.



   


Elérhetőségek:
Cím:

[Egyéb településen], Budakeszi, Fő u. 150.
térkép »

Telefonszám:

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum