Építkezéshez, lakásfelújításhoz szükséges építőanyagok, egyéb anyagok, szerszámok kiskereskedelmi forgalmazása


Bálint Gyula Bt.

Építkezéshez, lakásfelújításhoz szükséges építőanyagok, egyéb anyagok, szerszámok kiskereskedelmi forgalmazása


Építkezéshez, lakásfelújításhoz szükséges építőanyagok, egyéb anyagok, szerszámok kiskereskedelmi forgalmazásával foglalkozunk. 25 év sikeres szakmai tapasztalatával állunk Vásárlóink rendelkezésére, Budapest XV. kerületében.

Építőanyag telepünkön nagy választékban forgalmazunk termékeket, alapkezdéstől, a tető befejezéséig.

Legfőbb törekvésünk, hogy vásárlóink igényeit széles választékkal, gyors és segítőkész kiszolgálással elégítsük ki. Az eddigi tapasztalatok alapján kialakított beszállítói kapcsolataink garantálják, hogy a lehető legkedvezőbb áron, és megbízható minőségben kínálhassuk Önnek az általunk forgalmazott termékeket.

Alapvető filozófiánk, hogy nem pusztán árut értékesítünk, hanem műszaki problémákat is megoldunk, partnereinkkel közösen gondolkodva. Szállítási programunkba csak jól bevált, ellenőrzött, hazai és nemzetközi referenciával bíró, garantált minőségű termékek kerülhetnek be. Célunk, hogy termékeink a megfelelő helyre, és a megfelelő technológiával épüljenek be.

Ingyenes gépi rakodást biztosítunk, igény esetén helyszínre is szállítjuk a termékeket, Budapest területén. Rendelést telefonon is elfogadunk. Vállalkozásoknak keretszerződésben kedvezményes árakat biztosítunk.

Főbb termékcsoportjaink:
Téglák, cement, mész, gipsz, burkolatragasztók és segédanyagok, ömlesztett anyagok, tetőfedő anyagok, víz és hőszigetelő rendszerek, szerszámok, kül- és beltéri festékek, csavarárú, szárazépítészeti anyagok, építési segédanyagok, építési vegyiáru, háztartási vegyiáru, rögzítéstechnika.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XV. kerület, Régifóti út 61.
térkép »

Telefonszám:

306-4037

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum