Szórási eljárással végzett poliuretán hab szigetelés. Lakóépületek födém-, tetőszigetelése, ólak, istállók, zöldség- és gyümölcsraktárak, ipari csarnokok szigetelése


PUR-Szigetelő KFT

Szórási eljárással végzett poliuretán hab szigetelés. Lakóépületek födém-, tetőszigetelése, ólak, istállók, zöldség- és gyümölcsraktárak, ipari csarnokok szigetelése


A PUR hab egy kétkomponensű szigetelőhab, mely felhasználási területe igen széles. Lakások, épületek esetében aljzatra, épületek oldalfalaira és tetőszigetelésre egyaránt alkalmazható. A PUR hab villámgyorsan felvihető és alkalmas újonnan épített vagy rendbehozatalra szoruló sertés- és baromfiistállók, burgonya- zöldség- és gyümölcsraktárak és csarnokok számára is. A PUR hab régi szigetelőrétegekre is kitűnően felhordható.

A habot alkalmazva minden rés, lyuk és üreg hézagmenetesen szigetelésre kerül. Négy másodperc múlva kialakul a kopásálló szigetelőréteg, amely egyben vízzáró és a gombásodásnak is ellenáll. A szigetelőréteg minden fajta aljzaton megtapad, más anyag hozzáadása vagy beépítése nélkül hő-, és vízszigetelést biztosít. Bonyolult felületformák esetén is minőségi és tartós bevonat készül.

A PUR-hab hézagmentes, tökéletesen tapad a felülethez, vízhatlan, és kitűnő hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, a zárt mikroszkopikus sejtstruktúrájának köszönhetően. Egészségügyi szempontból nem káros, igény szerint felületkezelhető. A szigetelt felületek moshatók, fertőtleníthetők!

A szigetelés legelterjedtebb és egyben legkedveltebb alkalmazási területe a tetők utólagos szigetelése. Előnye, hogy a munka a meglévő tetőfedés leszedése nélkül végezhető el, jelentősen csökkentve ezáltal a felújítás költségeit. A tető fedése lehet lemez, bitumen, eternit, hullámpala. Minden esetben tökéletes vízzárás és hőszigetelés érhető el, javul a tető szilárdsága, könynyű (30 mm vastag PUR-hab=2,5 kg/m2), megszünteti a belső páralecsapódást.

Ki ne ismerné a bosszantó helyzetet, amikor egy szigeteletlen épületben, például műhelyben vagy gépszínben időjárásváltozás esetén a kondenzvíz folyton az ember fejére csepeg? A víz lecsapódásának oka az, hogy a meleg levegő hideg felülettel érintkezik. A szigetelő rétegként felszórt poliuretánhab itt is rögtön segíthet a problémán!

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:
- Disznóólak, baromfiólak, marhaistállók szigetelése
- Ipari csarnokok és raktárak szigetelése
- Zöldség- és gyümölcstárolók
- Szárítókamrák szigetelése
- Gépműhely szigetelés
- Lakóépületek födém szigetelése
- Lábazat szigetelés
- Terasz, garázs szigetelés
- Betonaljzat-szigetelés és padlófűtés
- Homlokzat szigetelés
- Csőhéj-szigetelés

Nagy szakértelemmel bíró, megbízható partnerek vagyunk, megrendelőinknek korrekt áron biztosítjuk a kívánt minőséget. Munkatársaink többéves szakmai tapasztalattal bírnak, és bármikor segítőkészen állnak az Ön rendelkezésére. Sokéves szakmai múltjukból és a megrendelőkkel való szoros együttműködésből fakadóan a PUR-Szigetelő KFT munkatársai nem ismernek lehetetlent. Cégünk célja, hogy az ügyfél maradéktalan elégedett legyen.   


Elérhetőségek:
Cím:

[Egyéb településen], Mohács, Horváth Kázmér u.11/a
térkép »

Telefonszám:

+36 20 2094658

Fax szám:

+49 5136-4399


CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum