Pincék, garázsok, teraszok, zöldtetők, medencék, fürdőszobák új és utólagos vízszigetelése, korszerű kenhető és injektálási eljárásokkal


DRY-Z Szigetelő Kft.

Pincék, garázsok, teraszok, zöldtetők, medencék, fürdőszobák új és utólagos vízszigetelése, korszerű kenhető és injektálási eljárásokkal


Cégünk új és utólagos vízszigetelések kivitelezésével foglalkozik, melyet korszerű bevonat-szigetelési (kenhető) és injektálási eljárásokkal végzünk.

SZOLGÁLTATÁSAINK:
- Vizes falak utólagos szigetelése alacsony nyomásos folyadékos injektálási, vagy szilikon krém technológiával felszálló nedvesség ellen
- Építmények külső, vagy belső oldali új, vagy utólagos vízszigetelése kent szigetelési technológiákkal (pld.: Schomburg, Remmers,)
- Nagy vízhozamok, rétegvizek esetén drén és falszigetelések együttes alkalmazása
- Pince szigetelés belső oldalon negatív víznyomásra is
- Medencék, teraszok, zöldtetők szigetelése (fordított rétegrend hőszigeteléssel)
- Vizesblokkok (mosdók, zuhanyzók, konyhák stb.) használati víz elleni szigetelése, hagyományos és gipszkarton falak esetén is

A pincék, garázsok szigeteléséhez korszerű kenhető anyagokat alkalmazunk, melyek főleg oldószermentes, kétkomponensű környezetbarát anyagok. Nagy rugalmasságuk miatt a későbbi általános mértékű konszolidációs repedéseket károsodás nélkül elviselik. A kenhető anyagrendszerekkel (hidraulikus, bitumenes, hibrid, polimer) az épületek térszint alatti függőleges vízszigetelése esetén hőszigeteléssel együtt megépítve nincs szükség szigeteléstartó fal építésére, megfelelő méretű munkagödör esetén a szigetelés a szerkezeti teherhordó fal külső felületére kerül. Jelentős költségmegtakarítás érhető el! Nagyobb vízhozam, rétegvíz esetén ezzel egyidőben szivárgórendszer építése is indokolt lehet.

Vizes falak vízszintes szigetelésének pótlására alacsony nyomásos, vagy szilikon krém technológiát alkalmazunk, amelyek injektálási eljárások. A fúrt lyukakba víztaszító anyagot juttatunk, amely a kapillárisokat lezárva meggátolja a nedvesség felszívódását a falazatban. A kemény kőből rakott falakat kivéve szinte minden faltípus esetében alkalmazható. A károsodott vakolat eltávolítása után légpórusos szárító vakolatot kell felhordani a falban lévő nedvesség eltávozása érdekében. Az eljárás előnye a lemez-beveréssel szemben, hogy nem roncsolja a falat, a rejtett vezetékeket, nem dobja le a csempét a túloldalon, nem egybefüggő fugasor esetén is alkalmazható, olcsóbb és legalább 20 évig hatásos marad.

Teraszok, erkélyek esetén a bevonatos szigetelés általában cementbázisú anyagokkal történik, hogy a burkolat közvetlenül ragasztható legyen rá.

Zöldtetők esetén a használati igény (extenzív, intenzív) határozza meg a szigetelőanyag fajtáját és a rétegfelépítés sorrendjét, anyagait.

Víztározók, medencék esetében a víznyomás és a tárolt víz fajtája alapján határozzuk meg a szigetelés anyagait.

Padlók, aljzatok szigetelése a rétegfelépítéstől függően bitumenes, vagy cementbázisú anyagokkal történik.

Fürdőszobák, vizes helyiségek esetén úgynevezett vékonyfóliákat alkalmazunk, melyek egy-két rétegben tökéletes vízzárást biztosítanak a csempeburkolatok alatt.

Felújításoknál az előzetes épületdiagnosztika, tervezői kiírás, vagy helyszíni felmérés alapján adunk technológiai leírást és árajánlatot.



   


Elérhetőségek:
Cím:

[Egyéb településen], 2030 Érd, Ribiszke u. 24.
térkép »

Telefonszám:

+36-30-7103825



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum