Korszerűen berendezett fogászati rendelő, szakképzett, nagy tapasztalattal rendelkező munkatársakkal, Buda szívében, fiataloknak, időseknek egyaránt


New Dent Fogászat

Korszerűen berendezett fogászati rendelő, szakképzett, nagy tapasztalattal rendelkező munkatársakkal, Buda szívében, fiataloknak, időseknek egyaránt


Fogászati rendelőnk Buda szívében, impozáns környezetben található. A korszerűen berendezett három székes rendelő több mint húsz éve működik. Napjaink esztétikai kívánalmainak megfelelően széleskörű ellátást biztosítunk fiataloknak, időseknek egyaránt.

Számunkra elsődleges pácienseink félelmének eloszlatása, akut panaszaik fájdalommentes orvoslása, valamint az esztétika helyreállítása. Minden egyes páciens külön kihívást jelent és önálló megoldást kíván. Betegeink gondos vizsgálat és panoráma röntgen készítése után részletes kezelési tervet kapnak, ha lehet, többféle alternatívát kínálunk az egyes fogászati problémák megoldására. A pontos kezelési tervet és a hozzá tartozó árajánlatot személyes találkozásunk alkalmával, az ingyenes konzultáció során beszéljük meg.

A rendelőhöz tartozó panoráma röntgen, fogtechnikai labor és a folyamatosan rendelkezésre álló szakemberek gyorsítják a munkát és lehetővé teszik a helyben végzett korrekciókat is.

Fogászati rendelőnkben szakképzett team biztosítja betegeink részére a nagy szakmai tapasztalatot és a fiatalos lendületet. Munkatársaink a legújabb technikai és szakmai újításokat követve sok éves tapasztalattal várják a kedves pácienseket. Orvosaink rendszeresen vesznek részt tudományos konferenciákon, szakmai továbbképzéseken. Tapasztalatunk van külföldi pácienseink kezelésében is angol, francia és olasz nyelven.

SZOLGÁLTATÁSAINK:
- Digitális röntgendiagnosztika
- Dentálhigiéniás kezelések
- Fogfehérítés
- Esztétikai fogászat
- Fogpótlások legmodernebb technikákkal
- Megtartó fogászat
- Fogbeültetés
- Ózon kezelés
- Lézer kezelés
- Ajak és ráncfeltöltés
- Praxis laboratórium



   


Elérhetőségek:
Cím:

I. kerület (Várkerület), Mészáros u. 10.
térkép »

Telefonszám:

+36 1 202-0332, Mobil: +36 30 931-1388

Fax szám:

+36 1 202-0332

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum