Napkollektorok, Napelemek, Hőszivattyúk fűtésre-hűtésre, Pellet-, és faelgázosító kazánok, kandallók, Hővisszanyerő szellőztetők


Wagner Solar Hungária Kft.

Napkollektorok, Napelemek, Hőszivattyúk fűtésre-hűtésre, Pellet-, és faelgázosító kazánok, kandallók, Hővisszanyerő szellőztetők


Megújuló energia megoldások kulcsrakészen: igényfelméréstől a beüzemelésig. Több mint 4000 telepített rendszer országszerte.

Cégünk a megújuló energiaforrások hasznosításának több évtizedes tapasztalatát kínálja Magyarországon. Megoldásokat és egy páratlan életérzést kínálunk azok számára:
- akik környezettudatos módon kívánnak élni
- akik részben vagy teljes mértékben függetlenek kívánnak lenni az energiahordozók piacától.
- akik hajlandók ezeket a beruházásokat befektetésként kezelni.

Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minél több háztartás és vállalkozás számára biztosítsunk olyan energiahatékony fűtési, hűtési és áramtermelési megoldást, mely hosszú évtizedeken keresztül garantálja a hatékony energiatermelést.

TERMÉKEINK:

- NAPELEM – természetes energia a Napból
A napsugarak, pontosabban a bennük rejlő energia hasznosításán alapul. A napelem rendszer környezetbarát módon állít elő a napenergiából villamos energiát, azaz elektromos áramot. A napelem kiváló hatásfokú, költséghatékony és környezetkímélő alternatíva az elektromos áram előállítására.

- HŐSZIVATTYÚ – környezetbarát és költségtakarékos megoldás
A levegőből vagy földből nyert energia felhasználásán alapul. A hőszivattyú rendszer környezetbarát módon állítja elő a hőenergiát, mely a fűtéshez vagy a melegvíz előállításához szükséges. A hőszivattyú kitűnő hatásfokú, gazdaságos és környezetkímélő alternatíva a fűtésre.

- NAPKOLLEKTOR – hőenergia a Napból
A napsugarakban lévő energia hasznosításán alapul. A napkollektor környezetbarát módon állítja elő a hőenergiát, melyet fűtésre és melegvíz-készítésre használhatunk. A napkollektor nagyszerű hatásfokú, környezetkímélő és gazdaságos megoldás a fűtésre.

- HŐVISSZANYERŐS SZELLŐZTETŐK – Tiszta levegő energiatakarékosan
Segítenek megakadályozni, hogy a jól szigetelt ingatlanokban elszaporodjanak az atkák és megtelepedjen a penész. Emellett pollenmentes, tiszta levegőt, ezáltal jó közérzetet és nyugodt pihenést biztosít energiatakarékos módon.

SZOLGÁLTATÁSAINK:
- Tanácsadás
- Helyszíni felmérés
- Árajánlatkészítés
- Tervezés
- Telepítés/Kivitelezés
- Beüzemelés
- Házhoz szállítás
- Karbantartás/szerviz
- Pályázatírás



   


Elérhetőségek:
Cím:

[Egyéb településen], 2100 Gödöllő, Telkes Mária Krt. 48.
térkép »

Telefonszám:

+36 27 548 440

Fax szám:

+36 27 548 441



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum