Professzionális gépi masszázskészülékek, egészségmegőrző termékek forgalmazása, kipróbálása


Relaxárium Kft.

Professzionális gépi masszázskészülékek, egészségmegőrző termékek forgalmazása, kipróbálása


Ahogy a találó kifejezés, az EGÉSZSÉG szó is utal rá, a lényeg az EGÉSZ-ben rejlik. Ez igaz az emberi szervezetre, de igen találó cégünkre - a Relaxáriumra is.

200 m2-es színvonalasan kialakított bemutatótermünkben testreszabott gépi masszázslehetőségeket kínálunk azoknak, akik már belefáradtak a mai túlkínálat okozta zűrzavarba, üres ígérgetésekbe, és a lehető legkisebb ráfordítással a lehető legjobb megoldást szeretnék megtalálni- méghozzá gyorsan!

Vállalkozásunkat 2007-ben Szigetszentmiklóson indítottuk el, Ceragem Sziget Kft. néven. Az azóta eltelt időszakban bemutatótermünkben több ezer elégedett látogató megismerte és ez által elismerte készülékeink egészségre kifejtett kiváló hatását. Ennek köszönhető, hogy jelenleg több száz elégedett vásárlóval büszkélkedhetünk. Ők azok, akik már otthon használják - családjukkal együtt - a korábban nálunk megtapasztalt egészségmegőrző készüléket.

A nagy érdeklődés miatt korábbi helyünket gyorsan kinőttük, így megújulva, termék és szolgáltatás palettánkat kibővítve, 2010 nyarán Csepelre a Pósztógyár u. 1.-be (HÉV végállomással szemben) költöztünk. Jelenleg új néven – Relaxáriumként, de a régi, jól bevált vendég-centrikus, pozitív hozzáállással, és nem utolsó sorban 6 év szakmai tapasztalattal, professzionális gépi masszázskészülékek segítségével kínálunk teljes körű - „tetőtől talpig” megoldást azoknak, akik testi-lelki nyugalomra, jobb közérzetre, több energiára, vagyis az EGÉSZSÉGRE vágynak.

Egyéni konzultáció keretében, feltérképezzük az igényeket, időpont egyeztetés mellett, mindenki személyre szabottan részesül a számára legmegfelelőbb ajánlatban. Lehetőséget biztosítunk előzetes bejelentkezésre, így csoportokat, munkahelyi kollektívákat baráti vagy klubtársaságokat is fogadni tudunk. Igényfelmérést követően masszázseszközeink, akár egyszeri alkalommal, akár rendszeresen is igénybe vehetők.

- Jádeköves nyújtómasszázs
- Jádeköves termo-akupresszurás masszázs
- ütögetőmasszázs
- vibrációs masszázs
- shiatsu masszázs
- stressz oldás
- akupresszúra
- infra hőterápia
- talp és vádli masszázs
- moxazás
- fejmasszázs
- szemkörnyéki masszázs
- hasmasszázs
- cellulitisz masszázs
- infraszauna koreai módra
- gerinc-tartáskorrigálás
- immunerősítés
- méregtelenítés
- reumatikus fájdalmak csökkentése.

- FLABÉLOS
- Varga Gyógygomba
- Móksha Csepp
- Complexmed
- Sóterápium termékek - sótégla, DSI száraz sóinhalátor, USB sólámpa, só mécsesek



   


Elérhetőségek:
Cím:

XXI. kerület (Csepel), Posztógyár u. 1.
térkép »

Telefonszám:

06/1/898-0756, Mobil: 06-20-532-4818

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum