Bruda Panzió

23 éve üzemelő, családias panzió, nyugodt, csendes kertvárosi övezetben, a nagyvárostól elszeparáltan - ám mégsem távol


Családias hangulatú panziónk - mely immár 23 éve, 1991-ben nyitotta meg kapuit -, Pesterzsébet központjától néhány percre, nyugodt és csendes kertvárosi övezetben található.

A hozzánk betérő vendégeket mindig nagy szeretettel fogadjuk, hiszen számunkra az a legfontosabb, hogy a maximális kényelem és nyugalom biztosításával mindenkinek lehetősége legyen kipihenni a szürke hétköznapok fáradalmait. A nagyvárostól elszeparáltan - ám mégsem távol -, a panzió ajtaján belépve, - ha csak néhány napra is, de - kiléphetnek a stresszel átitatott, gondokkal teli világból, hogy aztán teljesen feltöltődve, kipihenten térhessenek majd oda vissza.

A vendégeket két db háromágyas és egy franciaágyas szobában tudjuk elszállásolni az emeleten. Az egyik szobában egy kihúzható fotelágy található, amely pótágyként további két személynek biztosít elhelyezést. Minden szobához tartozik zuhanyzó WC, TV, az emeleten van egy közös minikonyha amit a vendégek bármikor használhatnak.

Az udvaron van két apartman amihez saját konyha tartozik. A 2 db apartman egyike egy franciaágyas nem pótágyazható, a másikban van egy franciaágy és egy egyszemélyes ágy. Összesen 14 embert tudunk elszállásolni.

A panzió egész területén wifi hozzáférés biztosított, háziállat behozható. Az udvaron van lehetőség grillezni, a gyerekeknek medencében pancsolni. Igény estén tudunk reggelit és vacsorát adni, de a közelben étterem, és bevásárlóközpontok (TESCO, LIDL, ALDI) találhatók.


PROGRAMLEHETŐSÉGEK:

A Bruda Panzió különlegessége többek között az, hogy nálunk kortól függetlenül, minden vendég megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási formát. Panziónk közelében télen-nyáron használható jégpálya, teniszpálya és lovarda várja a sportolni vágyókat, vagy tehetnek egy kellemes sétát a közelben lévő arborétumban.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XX. kerület (Pesterzsébet), Köztemető utca 71.
térkép »

Telefonszám:

06/1/284-8066, Mobil: +36-20-972-5339

Fax szám:

06/1/284-8066

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum