Barátságos, romantikus szálláshely üzletemberek, átutazók, kikapcsolódni vágyó városnézők számára


Hotel Romantik

Barátságos, romantikus szálláshely üzletemberek, átutazók, kikapcsolódni vágyó városnézők számára


A Hotel Romantik panzió barátságos, családi szálláshely, mely nem csak nevében viseli a romantikát, hanem minden apró részeltében! Az antik bútorokkal berendezett hangulatos belső terek eklektikus enteriőrje a régmúlt hangulatát idézi.

Budapest belvárosától 3 km-re, a Városliget turisztikai látványosságainak közelében, az M3-as autópálya bevezető szakaszánál található, csendes, nyugodt, pihenésre alkalmas kertvárosi övezetben, mely a zavartalan kikapcsolódást garantálja.

Színvonalas szobáink mind az üzletemberek, mind az átutazók, mind a kikapcsolódni vágyó városnézők kényelmét szolgálják. A HOTEL ROMANTIK Standard szobái kétágyas, háromágyas illetve franciaágyas szobák. Superior Wellness lakosztályunk 2 illetve 3 személyes. A szobákban zuhanyzós, illetve fürdőkádas fürdőszoba, több mint 10 nyelvű műholdvevős LCD-televízió, légkondicionáló található, az ablakok csendes kertre néznek.

A panzióhoz hangulatos 70 fős étterem, drink-bár, különterem, kerthelyiség, wellness (szauna, jakuzzi, napozó terasz) tartozik. Bőséges kontinentális reggelivel reggel 7-től 10 óráig várjuk vendégeinket az étteremben.

A szállás területén belül vezeték nélküli internet hozzáférés biztosított, melynek használata díjtalan. A panzió belső udvarán zárt parkolási lehetőség várja az autóval érkezőket.

RENDEZVÉNYEK

A HOTEL ROMANTIK Étterme lehetőséget kínál családi események, névnap, születésnap, eljegyzés, lány- és legénybúcsú, esküvő, keresztelő, ezüst- és aranylakodalom, osztálytalálkozó szervezésére, valamint céges rendezvények, tréningek, képzések, tanfolyamok, év végi party, nyugdíjas-búcsúztató lebonyolítására. Nemcsak az étkezés, hanem a násznép, vagy család helyben történő elszállásolása is megoldható a helyszínen!
Légkondicionált éttermünk 60 fős, különtermünkben 15 fő fér el, galériánkon szintén 15 fő foglalhat helyet. Kerthelyiségünkben 25 fő részére tudunk teríteni. Komplett esküvői díszvacsora már 6000 Ft./fő -től! Székszoknyákat, asztaldíszeket és egyéb rendezvénykellékeket igény szerint biztosítunk, hogy a lehető legnagyobb gondot vegyük le a házasulandók, és az örömszülők válláról. Az ültető, menü és italkártyákat a terítékhez illően ajándékba elkészítjük!

A város legtöbb és leghíresebb nevezetessége, az Állatkert, a Vidámpark, a Városligeti-tó, a Szépművészeti Múzeum a Műcsarnok, a Milleniumi Emlékmű, a Széchenyi Termálfürdő könnyen és gyorsan elérhetőek tőlünk, akár gyalogosan is.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XIV. kerület (Zugló), Szőnyi út 46/b.
térkép »

Telefonszám:

+36-1-251-6711, Mobil: +36-30-9-615-525

Fax szám:

+36-1-251-6711



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum