Kizárólag eredeti, női-, férfi parfümök nagy választékban. Ingyenes kiszállítás.


Parfümexpress webáruház

Kizárólag eredeti, női-, férfi parfümök nagy választékban. Ingyenes kiszállítás.


Parfüm stílusok: Sportos parfümök, Elegáns parfümök, Businessman parfümök, Party parfümök
Parfümök korosztályok szerint: Parfüm tiniknek és fiataloknak, Parfüm középkorúaknak, Parfüm idősebbeknek
Parfüm évszakra, napszakra: Tavaszi parfüm, Nyári parfüm, Őszi parfüm, Téli parfüm, Délelőtti parfüm, Nappali parfüm, Délutáni parfüm, Esti parfüm

Biztosan megtörtént már veled is, hogy elment melletted valaki, s felfigyeltél parfümének illatára. Mi tagadás, megtetszett. Aztán bementél egy üzletbe, s hiába kerested, nem találtad meg azt az illatot.

Parfüm, eau de cologne, eau de toilette, testpermet. Mindegyiknek más a hatása, más az alkalmazása.

A legtöményebb, ezért legtartósabb és legerősebb változat a parfüm, ennek legnagyobb az alkoholtartalma. Az illatanyag koncentrációja pedig 15-30% között mozog. Ebből nem is gyártanak sprayt, mert elég egy-egy csöppet használni belőle a fülcimpánkon.

EAU = VÍZ. Az eau cologne 60%-ban alkoholt, nevéből következően pedig vizet is tartalmaz. Ennél is gyengébb változat az eau de toilette. Ezt tanácsos a térdhajlatra permetezni, az erek környékére. A testpermetekben nincs alkohol, ezért használata nyárra javasolt. Ápolják a bőrt, nem okoznak allergiás jelenséget, de nem tartós a hatásuk.

Divatos illatok
Amit a nők kedvelnek: gyümölcs, virág, kókusz.
Amire a férfiak vágynak:a citrusfélék frissessége s a kézfejükön használva érik el a megfelelő hatást.

Teszteljünk, szagoljunk, válasszunk, de hogyan?

A számunkra tökéletes illatot meghatározza értékrendünk, egyéniségünk, sőt gyermekkorunk is. Az illatoknál, akárcsak az ízeknél az első élmények a meghatározók. Az anya, a gyerekkorunkat körbevevő világ illata. Mindez mélyen bevésődött a tudatalattinkba. Lehet, hogy nem tudunk beszélni róla, de amikor megérezzük, biztosan tudjuk, hogy ez az illat a megfelelő. Ennyire azért mégsem egyszerű, mert ízlésvilágunkat befolyásolja jelenlegi környezetünk és a trend is, no meg barátaink véleménye. A tinik még könnyebben befolyásolhatók, ők a reklámok termékeit keresik, vagy éppen azt, amit a barátnő is használ. A tudatos 30-as ragaszkodik az elképzeléséhez, és romantikus. A 40 felettiek a klasszikus illatot, a megszokott márkát keresik, nehezen váltanak új termékre.

A helyes választáshoz idő kell, mert az összetevőket, más-más időközben érzékeljük.

Ha már annyit szaglásztunk, hogy nem érezzük az illatot, kávéba kell szagolni, ez közömbösít. Azonos jellegű illatból kb. 4 félét tudunk tesztelni. Papírra kifújjuk, ráfújunk egyet, ez felmelegíti a parfümöt, s csak piciket szippantunk. Ne érintsük a papírt az orrunkhoz! A bőrünkön is ki kell próbálni, mert mindenkin más-más lesz az eredmény.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XIV. kerület (Zugló),

Telefonszám:

06-70-415-6314

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum